KLOQ és Douglas McCarthy egy színpadon!

Az idén új anyaggal jelentkezik a Chelmsford-i illetőségű, és - ezen a néven - 2003 óta teljes értékűen aktív KLOQ, mely nem más, mint Oz Morsley, ex-Empirion tag elektro-experimentál formációja.

A remek hír mellé rögtön jön egy másik, hogy a fiúk ebben az évben Magyarországon lépnek fel elsőként, az INDUSTRIAL BOOOM! Névre keresztel 3-napos fesztiválon. Teszik ezt egy rangos vendég-művésszel kiegészülve, aki nem más, mint „földijük", Douglas McCarthy a hazánkban is kultusz-státusznak örvendő Nitzer Ebb, valamint a Fixmer/McCarthy frontembere.

A KLOQ és McCarthy között még az Empirion idejében szövődött barátság - az egyik tag (Bob) és Douglas ugyanis a '80-as években old-school deszkás-haverok voltak. Ennek kapcsán Douglas pár alkalommal fel is lépett az Empirion-nal, és közreműködött a „What You Are" című - már KLOQ néven jegyzett - tracken. (Ez a szám 2001-ben jelent meg egy 12"-es maxin.) ( ... tovább )


A jó kapcsolat megmaradt, így McCarthy három számukhoz is kölcsönözte a hangját, ezek a 2008-as KLOQ albumon („Move Forward") található „You Never Know" és „I Never Said", valamint a 2007-ben önálló maxin is megjelent „We're Just Physical". 





 

A KLOQ tavaly Karácsony után tehát ismét stúdióba vonult, melynek eredményeként hamarosan új albummal örvendeztetik meg a rajongóikat. Már nagyon készülnek a budapesti fellépésükre, melynek saját blogjukon is hangot adtak:

Egy különleges vendéggel egészülünk ki márciusban Budapesten, ami hatalmas buli lesz! Még soha nem jártunk Magyarországon, ez lesz az első alkalom, hogy itt játszunk! Micsoda nagyszerű hely az idei év első show-jára! Reméljük, találunk itt pár új barátot, és a régiekkel is összefutunk! Addig is, üdv! KLOQ"

Nincs más hátra (csak előre), mint bebiztosítani a jegyeiteket az 2011-es év egyik legzúzósabb elektro-fesztjére! KLOQ feat Douglas McCarthy - tele izgalmas meglepetésekkel! - március 26-án Budapesten!

További info: http://black-head.eu/


Diszkográfia:

12"-es maxi:
„What You Are / Blade" (2001)
„Ibiza" (2007) 

CD-maxi:
„We're Just Physical" (2007)

Album:
„Move Forward" (2008) 

© Janurik János

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu