Törölve: MESH / CLAN OF XYMOX live Budapest

www.black-head.eu:
"Sajnálattal értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a május 21-re a Dürer Kertbe tervezett, majd az őszre halasztott MESH – CLAN OF XYMOX koncertet egyeztetési problémák miatt töröljük. A jegyek a váltás helyén visszaválthatók.
Köszönjük türelmeteket, támogatásotokat, valamint megértéseteket."

Korábban:

2011.03.28.:
Az érintett zenekarok korábban már lelkesen megszellőztették a fellépés hírét, amit most a Black Head Agency megerősített:
2011. május 21-én Budapesten
hazánkban először közös koncertet ad a brit MESH, és a holland CLAN OF XYMOX.

A koncertre a Pluswelt, és a Black Head Agency szervezésében kerül sor, a korábban megjelölt helyszín helyett a Dürer Kert színpadán. Elővételi jegyek a holnapi naptól kaphatók a Ticketportál-nál 3900 HUF áron, április 15-től 4900 HUF áron, illetve a helyszínen 6500 HUF áron.

Tervezett program:
21.00 Mesh
22.30 Clan of Xymox
00.00 101 Depeche Mode Party (dj-k: AndOne, Gálcsabi, Zeergut, Fineas)
 
UPDATE 2011.05.12.:
Sajnálattal értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a május 21-re a Dürer Kertbe tervezett MESH – CLAN OF XYMOX koncert elhalasztásra kerül. A rendezvény várhatóan szeptember vége, október eleje környékén lesz megtartva. A halasztás egyetlen oka az esemény iránti visszafogott érdeklődés. A nagyságrendileg száz elővételben eladott jegy nem elegendő egy ilyen rendezvény megtartásához, sem anyagi, sem pedig erkölcsi értelemben. Mindkét csapat több évtizedes múltra tekint vissza, hírnevük és az életművük ennél nagyobb érdeklődésre tarthat számot. Azoknak a kedves rajongóknak akik már megvették a jegyeiket, kiemelten köszönjük támogatásukat! Természetesen ezek a jegyek a később megrendezésre kerülő koncertre is érvényesek lesznek. Aki pedig sajnálattal jegye visszaváltása mellett dönt, azt a váltás helyén megteheti. Bízunk abban, hogy az előttünk álló négy hónap elegendő ahhoz, hogy a koncert híre minden érdeklődőhöz eljusson. A koncert új időpontjáról hamarosan közleményben tájékoztatást adunk! Május 21-én sem marad senki szórakozás nélkül, hiszen a 101-es Klub Depeche Mode bulija így már este 9 kor elkezdődik!!!

UPDATE 2011.09.22.:
Sajnálattal értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a május 21-re a Dürer Kertbe tervezett, majd az őszre halasztott MESH – CLAN OF XYMOX koncertet egyeztetési problémák miatt töröljük. A jegyek a váltás helyén visszaválthatók.
Köszönjük türelmeteket, támogatásotokat, valamint megértéseteket.
 

Forrás:
Steve Black

MESH / CLAN OF XYMOX live in Budapest

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu