The Crystalline Effect - Identity

Az Advoxya Records megkezdi a 2008/2009-es évad következő periódusát. Az első őszi kiadvány egy erőteljes visszatérés lesz az ausztrál THE CRYSTALLINE EFFECT nevű csapattól. Kiadásra kerül a második teljes albumuk "Identity" címmel, ami a múlt évi kiadványukat, a "Hypothermia" remix EP-t követi.

Persze a THE CRYSTALLINE EFFECT (ének és szöveg: Elenor Rayner, zene és produkció: Pete Crane) a kiadó palettáján az egyike a legaktívabb és keresettebb bandáknak - idén voltak koncertjei Magyarországon, Hollandiában, Észtországban és Litvániában. (tovább ...)

Trükkösen kombinálják a táncolható elemeket, a trip-hop, szintipop, és a hagyományos EBM ritmusokat, melodikus-vékony és depresszív női énekkel.

Az album felkeltheti rengeteg női énekes szintipop-rajongó figyelmét olyan számokkal; mint a Blue Sea, How I Get Out, Ialundra, Five Ways To Run és az album utolsó tétele - a Nothing Warm This Room remixe, amit a magyar srácok készítettek az IMPACT PULSE zenekarból. A lassabb zenét kedvelők kedvében is járnak  lenyűgöző dallamokkal, olyan csapatok nyomán, mint a COLLIDE, HUNGRY LUCY, tele mélabús vonzalommal és kristálytiszta "üveghanggal" Elenor hangja által (Researching, Life has Failed You).
A két ausztrál mestere a fogós zeneművek készítésének, anélkül, hogy primitív banalitásba esnének. Tehát elmúlt két és fél év a debütáló albumuk ,a Glass óta és az elért eredmény mindenkinek láthatóan bebizonyítja, hogy a banda egy kreatív folyamatban van, és tele van újító ötletekkel.

Tracklist:

01 Blue Sea
02 How I Get Out
03 Ialundra
04 Researching Us
05 Life Has Failed You
06 When The World Ends
07 When You're Asleep
08 Five Ways To Run
09 One Time In Life
10 Radio Waves
11 Right
12 Reseaching Us (Lee Bulig remix)
13 When The World Ends (Endif remix)
14 Nothing Warms This Room (Tazman Module remix by Impact Pulse)

The Crystalline Effect "Identity" 2008 cd, advoxya records, ad-hun-22-cd.

 

 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu