Out Of Line rövidhírek

Out Of Line News
Hocico koncertlemez
Jó hír HOCICO rajongóknak: A 'hardfloor' mexikói istenei ez év végén kiadják a "Tora! Tora! Tora!" névre hallgató új koncertlemezt. A lemez az év első felében Japánban adott koncert felvétele.

Halloween-re új Agonize EP
Az AGONOIZE új EP-je ez év október 31-én jelenik meg "For The Sick And Disturbed" címmel. A lemez tartalmazni fog eddig ki nem adott számokat, mixeket, illetve új dalokat (köztük a nagy sikerű "Schaufensterpuppenarsch" -al).

Combichrist csúszás
A régóta várt COMBICHRIST album megjelenése 2009 januárjára csúszik. Kárpótlásul az Out Of Line viszont ígéri: megéri várni, mert így az újévet egy pokolian jó albummal nyithatják a rajongók.

Új Amduscia lemez
A kiadó egyik zászlóshajója, az AMDUSCIA sem tétlenkedik: Pillanatnyilag keményen dolgoznak az új albumon, mely még az idén kiadásra kerül. Természetesen kötelező darab lesz a 'hard-electro' fanatikusoknak! :) (folyt ...)

Blutengel koncert DVD
Augusztus 29-én jelenik meg "Moments Of Our Lives" címmel a BLUTENGEL új koncert DVD-je. Mivel a lemez korlátozott számban jelenik majd meg, érdemes az érdeklődöknek már most megtenni az előrendeléseket.

Hírforrás: OUT OF LINE

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu