Diffuzion

A Diffuzion-t 2005-ben Minszkben (Beloruszia) alapította Fof. A tökéletes hangot a zenekarnak Xev személyében találta meg, aki egy népszerű helyi metal banda (VICIOUS CRUSADE) énekese volt. Taelih csatlakozása után pár hónappal - már csak a magas színvonalú fellépéseik miatt is - az emberek kezdtek felfigyelni a zenekarra Kelet Európa szerte.

2007 -ben a helyi kiadó a Machinist Records kiadta debütáló lemezüket "Wired Tunes" címmel, ami nagyon limitált példányszámban került forgalomba, de megadta a lehetőséget a Diffuzion -nak hogy a nemzetközi zenei szcéna, és a média észrevegye őket. Pár héten belül a belga Alfa Matrix kiadó fel is fedezte magának őket a Side-Line magazinon keresztül.

A belorusz Diffuzion zenéje keveréke az EBM -nek, a sötét electro-nak, és tiszta melodkius szinti popnak. Xev karizmatikus, és lenyűgöző vokálja - ami helyenként érdes torzításba megy át a meleg, ábrándozó éneklésből - garancia a zenéjük sokszínűségére. A bemutatkozó lemez egy szolid hang Kelet Európából, tele hideg, ütemes elektronikával és ütős női vokállal. Hamarosan az EBM/indsutrial szcéna hasonló zenekarai közt a helye a Diffuzion -nak is (AYRIA, PZYCHOBITCH ... stb).

Az Alfa Matrix gondozásában megjelenő "Body Code" lemez szintén limitált példányszámban kerül majd a piacra, ami tartalmazni fog egy exkluzív bónuszlemezt is különleges dalokkal, és speciális remixekkel.

Tagok:
- Fof (music)
- Xev (vocals & lyrics)
- Taelih (synthesizers & live keyboards)

Kapcsolat: contact@diffuzion.org
Website : www.diffuzion.org
MySpace : myspace.com/diffuzion1313

 

Csatolt képgaléria

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu