Crisk.

A CRISK. mottója, melyre az egész projekt tulajdonképpen épül: "a hangzások keresztezése". A projekt 2003-ban jött létre Kölnben, Németországban. A zenei stílusok széles skálájával (GOLDFRAPP, FISHERSPOONER, ATARI TEENAGE RIOT ... stb.) a CRISK. kvartett egy friss, és kirobbanó 'olvasztótégelyt' ajándékoz nekünk az underground zenei stílusokat mixelve groovos elektronikával, fejrázós punkkal, ravasz elektro-poppal, és erős ritmusú indusztriállal.

A frontember DJane Christiane Koch szinte kaméleonként képes ugrálni az énekstílusok közt. Könnyedén követi Mike Silence direktebb és súlyosabb, nyers számainak stílusát, melyhez egy tisztább éneklési módot kapcsolva az eredmény egy dallamos, táncolható hangzás. (... folytatás)

A 100% elektro-beat garantálva. A CRISK. egy koktél a T RAUMSCHMIER, PZYCHOBITCH, CLIENT, FRONT 242, PRODIGY vagy éppen DAFT PUNK elemekből, provokatív német nyelvű női énekkel és Mona Maybach által írt nyelvöltögető szövegekkel. Electro Clash? Punk Pop? Techno Body Music? A CRISK. mindegyik ezek közül, de sokkal több mindezeknél. Brilliáns módon foglalja egybe a '70-es évek provokatív punk mozgalmának legjobb pillanatait, a '80-as évek össze nem téveszthető dallamait, a gyors és telt techno ritmusokat a '90-es évekből, és az új millennium naiv "a kevesebb több" hatását. Mindehez ráadás a tehetséges videoklip rendezőjük, Mark Feuerstake hatásos 'image' munkája, aki a banda külső megjelenéséért felel.

Taste CRISK. at your own risk… (Teszteld a CRISK.-et, saját felelősségedre…)

Kapcsolódó cikkünk a 2008.04.25 -én megjelenő CRISK. lemezről.

Tagok:
- Christiane Koch (vox)
- Mike Silence
- Mona Maybach
- Mark Feuerstake

Kontakt
- info@crisk.de
- www.crisk.de

MySpace
- myspace.com/criskband

Cikk forrása: Alfa-Matrix
Fordíotta: Pixi
Thanks: Gunhead

Csatolt képgaléria

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu