OSTRICH - The Ostrich Effect

A svéd OSTRICH első életjele a 2009-es "Electropop" válogatáslemezen volt. A "Sleepy Angel" a lemez egyik legjobban sikerült dala volt, ugyanakkor még abban az évben a zenekar kivételes teljesítményt nyújtott az "Electropop" fesztiválon is.
2011-ben a zenekar aláírt a német conzoom Records-hoz, most pedig érkezik a várva várt album - a "The Ostrich Effect". A lemez minden bizonnyal minden synthpop fanatikus szívét megdobogtatja majd, hisz a "The Ostrich Effect" egy harmonikus, magával ragadó dallamokkal teli utazás - a nyolcvanas évekbe.
A duót alkotó Marcus Mattsson és Martin Eliasson által megjelölt zenei hatások (DEPECHE MODE, PLACEBO, APOPTYGMA BERZERK, VELVET UNDERGROUND és JOY DIVISION) helyenként - visszafogottan - visszaköszönnek a hangzásvilágba, egy kellemesen hallgatható elegyet alkotva.
A közepes tempóval induló lemez hangulatán olyan számok tekernek egy nagyot mint a "Lonely Ghost", a "Sleepy Angels", a "Gold, Silver & Stones", vagy a "Prepare To Fall". Ezekben található meg minden amit ma elvárunk egy modern synthpop-ban utazó zenekartól.

OSTRICH - The Ostrich Effect / Limited Edition (CD)
This product will be released on 05/18/2012.

Tracklisting:
01. A Need To Believe
02. Lukewarm
03. Lonely Ghost
04. Turn The Tide
05. Es Loco
06. Sleepy Angels
07. I Am Out
08. Gold, Silver & Stones
09. Prepare To Fall
10. Icecold Kisses
11. Firealarm
12. The Clown (exklusiver CD Bonustrack)

RENDELÉS

https://www.facebook.com/Ostrich71
http://ostrich.se
http://www.myspace.com/ostrich71

http://conzoomrecords.de/

 

 

Hozzászólások

2012 május 09. - 11:44  [1]
meklod
 
az Erasure nincs felsorolva a megjelölt zenei hatások közt, pedig ez a szám egyértelműen az (olyan), persze nincs ezzel semmi gond, a "svédek" mindig is nagyon "erősek" (voltak) szinti popban, ill. egyediek || http://www.youtube.com/watch?v=JjPiEfOplfA&feature=related

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu