NAMELESS CITY … and other tales! (promo)

…hogy mit is takar ez a név? Nos ez eredetileg H.P.Lovecraft egy novellájának a címe, ami 1921-ben látta meg a napvilágot. De ki is volt ez a Lovecraft? Ő egy amerikai író volt, aki 1890-ben született, és 1937-ben hunyt el. Pályafutása alatt horror novellákat írt, melyek egy saját mitikus világban játszódnak 

„…Meghalni nem halhat meg az, mi öröklétig áll! Számlálatlan korok során enyészik a halál!”

Ezt a lovecrafti sötét borzongást próbálom a zenéimbe foglalni. Így hatnak rám az Ő művei. A rettegéssel, és az iszonyattal való szembesülés, és az emberelőtti hatalmakkal, a Nagy Öregekkel való találkozás adja meg a hangulatát történeteinek. Ezt a hangulatvilágot kölcsönzöm a zenéimnek is. Az atmoszférikus akkordok az űrből jött lényeket, a Nagy Öregeket sejtetik, a törzsi dobok, melyek az ősi szektákat és démoni kultuszokat idézik, az effektek, a szöveg betétek, a néhol agresszív basszus futamok a félelemtől felfokozott adrenalin termelés eredményei. Ugyanakkor sokszor a zongorát, és a vonósokat a szépség, a vágyakozás, és az álmok bemutatására használom. Álmodni más világokról, ismeretlen helyekről, ahol a fantázia, és a valóság keveredik.


Utazás ez, az álmok, a szépség és a rettegés világába. Ha van kedved, gyere velem, és megmutatom neked, hogy miről is beszéltem. Lassan, a downtempo és a dark ambient mezsgyéin haladva átlebegünk a rideg és agresszív electro-industrial határára, majd levezetésként megnézzük, hogy mi szépet rejthet nekünk ez az egész…

„…and other tales!”

A 2010-es „At The Mountains Of Madness” után, ismét egy új albummal jelentkezek, melynek címe: „…and other tales!”. Ez az album is teljesen ingyenesen tölthető le a weboldalról.

Jó hallgatózást hozzá…

Direkt link a letöltéshez

A 2010-es album linkje

Renner Péter

Nameless City

Nameless City - The Bride Of The Sea by Nameless City

 

Csatolt képgaléria

Hozzászólások

2012 június 06. - 08:37  [1]
AlanTheWild
 
Mindkét albumot letöltöttem és szándékaim szerint szeretnék is írni róla! Köszönöm az ajánlót és a letöltési lehetőséget is! ;)

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu