Impact Pulse - Pulseing Modules

Egy újabb minoségi, és sokat várt megjelenés az orosz-magyar Advoxya kiadótól. A Shyzzo.Com mellet az Impact Pulse is felkeltette magára a figyelmet, a múlt évben megjelent Post Alcoholic Body Syndrome Death 1 -válogatáson feltunve. Ezen a válogatáson az Impact Pulse bemutatott egy saját szerzeményt (Without Fear), egy remixet az Immunologynak, valamint egy tracket a trance-techno alapú side projektüktol a Nothing Nadatol. Zeneileg a duó a modern EBM elektro zenének egy friss stílusát játssza. A zenét úgy lehet viszonyítani, mint egy keveréket a Cut Rate Box és kései FLA (Epitaph , Civilization) fázisában.

A dalok alapjában véve ütosek, és jól táncolhatóak, ezen kívül a dallamháttér is túllép minden várakozáson. (Slaves to Force, Without Fear), de még könnyen sorolhatnék 4-5 másik dalt is.

Néhány dal érezhetoen future pop-os (Come!, Prince), ezekben a dalokban kevesebb az effekt a vokálon. Ezen kívül egy gyönyöru noi énekhangot is hallhatunk, Linda Daemon t a My World -ben. Side projektjük a Nothing Nada készített egy remixet a kiváló Without Fear -re, egy sokkal lágyabb környezetbe helyezve azt. Érdekes verzió, de én mindenképpen az eredetire szavazok.

Ez a magyar duó nem mutat semmiféle lemaradást, vagy hiányosságot, és elég tehetségesek ahhoz, hogy ugyanabban a ligában játsszanak, mint a többi európai banda! Ez egyike a legjobb új megjelenéseknek eddig, 2006-ban. Hallgassátok meg! Nem lehet élni nélküle! Bámulatos munka!

Marc Tater  © www.chaindlk.org

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu