Y-LUK-O - ''Resistance''

Nincs megállás! Miután a kiadták a nagyszeru harmadik albumot, az Elektrizitätswerk-et 2005 áprilisában, néhány hónappal késobb a srácok készítettek egy új Ep-t (Resistance) – tulajdonképpen egy köszöno lemezt („Thank You!”) rajongóiknak. Ez az album pár remix mellett még soha nem hallott anyagokat is tartalmaz.
A Resistance egy újabb levegovétel az electronic industrial-pop mesteri részébol – Y-LUK-O–módra. Az album kétségtelenül új tempót diktál a nemzeti táncparketten, az éles ütemek és a „gitár-csocselék” azonban csak károsítják az agyat. "Az ellenállás hasztalan!"

Ráadásul a Y-Luk-O keresi a saját titkos receptjét és gondosan válogat néhány még meg nem jelent track-bol az ötödik évfordulójukra esedékes albumhoz. A dalok a flamanco-stílusú „Ahead” – hoz hasonlítanak, és újabb élo példái a stílusok merész kombinációinak és életképeinek, melyekkel a Y-Luk-O híressé vált.

A banda elso EP-je több mint egy CD olyan dalokból, amelyek megkülönböztethetetlen remixek unalmas variációi. A hetedik verziót gondos válogatás jellemzi – ez nyújt széles értelmezési lehetoséget a zenei kontextusban. Az öt új szám logikus sorrendben mutatja be a progresszív stílust és egyéniséget.

Egy ellenállhatatlan zenei kísérletezést nem szabad elmulasztani!

1. Resistance
2. The day after (she left)
3. Interlude no.35
4. Disintegrate
5. Translation Error
6. Herbstlaub
7. Ahead
8. Resistance (short-term surface)
9. Resistance (fearless-mix)
10. Resistance (endif.rmx)
11. Resistance (shup-up mix)
12. Resistance (deflektor mix)
13. Resistance (analytic mix)
14. Resistance (dark red star mix)

Total playing time: 74:59

Fordította: Masz' © 2006
Thanks: Y-LUK-O

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu