The-Pulsar - Revolution[Reloaded]

A legismertebb, hagyományos EBM-et  játszó orosz együttes a The-Pulsar (Szentpétervár) 1998-tól intenzíven írja a zenei anyagait, de csak 2005-ben jelentette meg az első hivatalos albumát, az "Awakening"-et. Ez alatt az idő alatt nagyon sok olyan anyagot készített a zenekar, amely eltér az első lemez koncepciójátol, ugyanakkor kétségtelenül érdekes lehet a banda rajongói számára.

Legújabb, "Venseremos!" cim albumának megjelenése előtt (2008 tavasza), a kiadó megegyezett az együttessel arról, hogy korlátozott számban kiadja a legérdekesebb régi "lost and found" számokat, teljesen új hangzással, amely a legszigorúbb mai követelményeket is kielégíti.

Az ezredfordulón egy ismeretlen pétervári kiadónal megjelentetett "Revolution" hangkazettan mára már archív ritkaságnak számít, amely annak idején inkább a banda bejelentkező promója volt.

A jelen formában kiadásra kerülő anyag olyan lemeznek tekinthető, amely méltán tart számot a gyűjtők, és azok érdeklődésére, akik figyelemmel kíserik a jelenlegi orosz indusztriál zene fejlődését.

Tracklist:
01. E.P. Is Dead
02. March
03. Twilight
04. Depression
05. Revolution
06. Explosive Mix
07. Power
08. I Melt
09. No Face
10. March [dis-harm remix by Denergized]

Forrás: www.advoxya-records.com

Csatolt képgaléria

Hozzászólások

2007 november 23. - 21:36  [1]
theborg
 
myspace: http://www.myspace.com/thepulsar

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu