Colony 5 - Buried Again (Előzetes)

A Colony 5 az egyik legsikeresebb banda a Memento Materia 17 éves történelmében. A 2002-es debütáló albummal a Lifeline al kezdték meg az electro pop slágerek hosszú sorát: Colony 5, Black, Hate, és a Plastic World, mely 2005 ben elnyerte az év kislemeze címet a Swedish Alternative Music Awards (SAMA) -on. A Colony 5 mindíg a legmagasabb minőséget képviselte a táncparkettre célzott electro pop zenékben.

A beharangozó lemez a Knives már egy erőteljesebb hangzásvilággal jelentkezett mint az eddig megszokott Colony 5 dalok, és ennek egyenes folytatása a Buried Again lemez.

A Knives és a Get Off My Back dalokat az old-school EBM ihlette, hangzásuk egyenes, élénk, közvetlen. De a régi rajongóknak sem kell kétségbe esniük! A lemez egy elég változatos album, az EBM mellett rengeteg táncolható future pop dallamot is hordoz, mint pl: Pills, és a Ghost, és a nyugodtabb tempójú Imaginary Girlt.

Bizonyos szempontból ez egy teljesebb, minőségibb album, ahol a Colony 5 azt mutatja hogy remek electro-pop -ot tudnak csinálni, amit több különböző műfaj ihletett.

Formátum: CD

Számcímek:
01. Ghost
02. Knives
03. Imaginary Girl
04. Absolute Religion
05. End Of Desperation
06. Fanatic
07. Heart Attack
08. Closure
09. Too Young
10. Commitment
11. Get Off My Back
12. There'll Be A Time
13. Pills

Kiadó: Memento Materia
Kiadás dátuma: 2008. február 29.

http://www.musicnonstop.co.uk/

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu