Impact Pulse - Optimal Contrast

Lemezkritika a darkroom-magazine.it -ról:
A 2004-ben alakult IMPACT PULSE megjelentette második munkáját, és megerősítette önmagát, mint a legjobb EBM bandát Magyarországról, egy országból, ahol nincs túl sok jó minőségű elektronikus projekt (bár talán még emlékezhetünk a legendás PLASMA POOL-ra, de az egy másik történet...).

A duó, melyet Cipree és Gunhead alkot (koncerteken kiegészülve egy gitárossal) erősen inspirált a legkeményebb germán hangzások által, közben egy old-school érzést árasztva és megannyi modern technos megoldást felhasználva, olyanok útján haladva, mint a FUNKER VOGT  E-CRAFT vagy az ACCESSORY. 


Az "I Want You" és a "Till We Die" ezekre az érzésekre fókuszál, megtűzdelve fogós és megjegyezhető refrénekkel, és ez igazán nem egy rossz dolog ezidőtájt, amikor hiánycikk az igényes EBM.

Meg tudjuk bocsátani nekik azt a néhány naiv dolgot, amit a szövegíráskor elkövettek, és a nem túl eredeti hangzást, mert az Impact Pulse-t egy jó produkció segíti, ami jót tesz a rajongók befogadóképességének a banda felé (sőt mi több, a még kísérletezősebb számok által kihámozhatók az olyan bandák hatásai, mint a Front Line Assembly - hallgassátok meg az óriási "New Delight" dalt például).

Minden amit most tehetünk, hogy egy sikeres jövőt kívánunk a bandának ahhoz, hogy kitörjenek a saját országukból, mert ők valóban számíthatnak valamiféle sikerre. Az "Optimal Contrast" többre hivatott egyetlen hallgatásnál, szóval ne féljetek tőle!


> Korábbi cikkünk a lemezről

Tracklist:
01. i want you
02. golden zombie
03. till we die
04. i see your love (feat serena gruß)
05. mad hunt
06. impact nation
07. silvervoice
08. new delight (feat der feind)
09. the blinds prayer
10. the flame of passion

ad-hun-18-cd.
out via Advoxya Records 2008 May, 23th.

www.advoxya-records.com

www.impactpulse.hu

 

Hozzászólások

2009 január 06. - 09:59  [1]
funkerhtk
 
A LEGJOBB LEMEZ MAGYARORSZÁGRÓL!!!!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu