Implant - "Violence" (Előzetes)

A nyolcadik stúdióalbumával, az "Implantology"-val még mindíg a zenei ranglisák élmezőnyében parkol szerte a világon az IMPLANT, az Alfa Matrix kiadó belga projektje most megintcsak jelentkezik egy új (meglepetés) anyaggal.

A 12 számos EP 55 percnyi színtiszta elektro "keverék", középpontban a "Violence" című számmal. A szám Len Lemeire és az ANGELSPIT női vokálosa (Destroyx) közti együttműködés ereménye, melyre a kiadó még májusban hírdetett egy remixpályázatot, melynek 3 legjobbja (MIZUH, PRUNE FLAT és a MIDNIGHT'MARE) helyet kapott a lemezen a STUDIO-X hardstyle mixével együtt. (folytatás belehallgatással a tovább után ...)

DJ-k keze nyomát hordozza a "Rip That Thing" (közreműködve Dirk Dadavo -val a NEON JUDGEMENT ből) című szám a SYSTEM FX -től és a "The Dive" (közreműködve J-L De Meyer -el a FRONT 242-ből) a SHIV-R -tól.
Az anyag tartalmaz még további 3 eddig kiadatlan számot is, melyek simán megállták volna a helyüket a nagylemezen is. Figyelmet érdemel még Daniel Myer remix tudása (RENEGADE OF NOISE név alatt), és a francia kult banda a BUZZ, valamint az ERECTOR munkája.

Kiadás dátuma: 2009.nov.20.
Kiadó: Alfa Matrix
Formátum: EPCD
CAT. NR: AM3026DJ

 Tracklisting:

 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu