Schwarzblut - Das Mausoleum (Előzetes)

A holland SCHWARZBLUT 2009-ben csatlakozott a belga Alfa Matrix lemezkiadóhoz. Még ebben az évben jelentkeztek egy "Sehlenwolf" című EP vel, melyet most egy dupla lemezes kiadványuk, a "Das Mausoleum" követ.
Az első lemez 10 önálló számot fog tartalmazni, a másodikon pedig az ezekből készült remixek kaptak helyet. A kiadvány március 26-án jelenik meg.

A SCHWARZBLUT zenéje nagyszerű példa arra, hogy mi történik akkor mikor harsh elektro harmonikus elemekkel keveredik. A "Naehe Des Geliebten" című szám csodálatosan fel van építve hegedűvel, lüktető ütemekkel, elektronikus hangokkal, és női kórus betétekkel. A hangzás fő irányvonala hiába a sötétebb goth/industrial, a számok a hozzáadott elemektől dallamosak, melódikusak. A "Das Gewitter" és a "Sterbelied" számokat, melankólikus szólamok mögött húzódó klubbarát basszus és a kemény, torzított ének teszi naggyá.

A hangzás különlegességét a középkori téma behozatala adja az ilyen típusú elektronikus zenébe. A dalszövegek 100% ig a német irodalom nagyjai közül válogatnak: Johann Wolfgang von Goethe, Ludwig Tieck és Friedrich Rückert.
Erősen ajánlott!


Original Release Date: 2010.03.26.
Label: Alfa Matrix
Format: 2CD box
CAT.NR: AM2138DCD

MEGRENDELÉS

Tracklist:
01. Sterbelied
02. Die Eine Klage
03. Nähe Des Geliebten (Anno MMX)
04. Die Gunst Des Augenblicks
05. Das Mandat
06. Verzweiflung
07. Das Gewitter
08. Bei Der Nacht
09. Der Gute Kamerad
10. Wehmut

 
 
 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu