Blind Passenger - Next Flight to Planet Earth

Korábban már megemlítettük Nik Page, mint BLIND PASSENGER visszatérését egy augusztus 6-án megjelenő "Don't Drag Me Down" című maxi CD -vel.
A címadó dal az ex AND ONE tag, Joke Jay közreműködésével készült. Született a dalhoz egy videoklipp is, mely a BLIND PASSENGER aktuális stílusaként definiált "sci-fi-synth-pop" -nak megfelelően, asztronautaként szerepelteti a két előadót.

A felvezető maxi után augusztus 27-én megjelent a visszatérő album is, a Neo-Wannsee Records jóvoltából. A "Next Flight to Planet Earth" egy igazi, lendületes, a mai kornak megfelelő ízig-vérig synth-pop album! A lemezen szereplő 12 számba ötletesen bele van szőve a '80-as klasszikus new wave, a '90-es electro pop, megfűszerezve napjaink modern hangzásával. Az egész "sci-fi-synth-pop" téma már korábbról ismerős lehet jópárunknak a svéd S.P.O.C.K -tól, azonban a BLIND PASSENGER most ezt egy teljesen új módon tálalja.
A "Next Flight to Planet Earth" a bemozdulós, abszolut táncolható kategóriába tartozó lemez, erősen ajánlott meghallgatni! Synth-pop rajongóknak pedig kötelező! (Beljebb videóklipp, és számlista ...)

Audio CD (27. August 2010)
Label: Neo-Wannsee Records (Sony Music)
ASIN: B003WKOLV4

http://www.blindpassengers.de/

Tracklist:
1. Don't drag me down
2. Electrocop
3. Sincity
4. Heart of a sun
5. Small town night 2010
6. Chemical rocket engines
7. Galaxy of passion
8. Neverland
9. Alien
10. Last call for planet Earth
11. Fight
12. Riding on my rocking horse
13. Don't drag me down (Videoclip) (Data Track)



Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu