Leaether Strip - Dark passages + Seasons ...

November 13-án a LEAETHER STRIP egy dupla lemezes "dobozos" kiadvánnyal jelentkezik, mely tartalmazni fogja a "Dark Passages" című mozi filmzenéjét, és a "Seasons Change – I Don't" névre hallgató speciális albumot.

Annak idején a "Haelloween" című EPCD-vel már megtörtént a tisztelgés a mentor (John Carpenter) előtt, most azonban a Cesar Cruz rendezte "Dark Passages" című film zenéjének elkészítésével Claus Larsen egy szinttel tovább lép. A közös munka nem idegen egyikőjüktől sem, anno a "Love Me Or Die" -hoz is Cesar Cruz rendezte az azóta díjnyertes videoklippet.

A kiadvány második CD-je a "Seasons Change – I Don't", közvetlen a filmzene elkészülte után született meg. Nagyot ütő drámai hangulatával a "Black Magic Man", depressziójával a "Dead Swan", és a nagyon szexi "Bondage is not a Crime" számokkal a LEAETHER STRIP ismét erőtől duzzad.
A "Dark Passages" és az "Everything Dies" számok meghosszabbított, a "My Shadow is your home" valamint a "Voluntary Confinement" dalok új változataival borzonghatnak együtt a rajongók. Végül, de nem utolsó sorban a "vendégmunkások" MORTIIS és EHRON VONALLEN szereplése az albumon, csak hab a tortán.

LEAETHER STRIP - 'Dark passages (OST) + Seasons change - I don't' 2CD
Original Release Date: Nov. 13 2010
Label: Alfa Matrix
Format: 2CD
CAT. NR: AM1160DCD
 
 

Forrás: http://www.alfa-matrix.com/
 



Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu