Zombie Girl: Blood Brains and Rock n Roll

A dalok többségével eléggékészek vagyunk. Azt akartuk a címtől, hogy teljesen elmagyarázza miről is szól a Zombie Girl és hogy mi is működhetne jobban mint a Blood Brains and Rock n Roll (véres agyak és rákkendról), mint tudjuk...

Zombie Girl avagy Sebastian Komor..



Zombie Girl - avagy Sebastian R Komor, akinek legismertebb zseniális munkái mostanság a Brudershaft, Moonitor és Icon of Coil, feleségével, Renee Cooper-Komor-al - aki történetesen egy nagyon tehetséges énekes, művész - nyilatkoztatják ki a Zombie Girlt. Nemrég kibocsátották a debütálóEP-jüket, a Back from the Dead-et amely sok kritikusnak elnyerte a tetszését. Az EP egy kiválódarabja, annak amit ma modern elektronikának hívunk. Az a néhány hangklipp amit feltettek az internetre nagy nyüzsgést okozott a projekt körül, mielőtt még jegyzett művészek lettek volna. Úgyhogy nem volt meglepő, hogy az EP elfogyott és újra kellett kidobni a piacra! A közeljövőben készülnek berobbanni a tömegekbe bemutatkozóalbumukkal a Blood Brains and Rock ‘n&rsquoRoll, melynek címe tökéletesen összegzi miről is szól a Zombie Girl.

SL: Körül tudnád írni a közelgő albumotokat pontosan a Blood Brains and Rock n Rollt?

S: Most dolgozunk ezen, ahogy voltaképpen beszélünk. A dalok többségével eléggékészek vagyunk. Azt akartuk a címtől, hogy teljesen elmagyarázza miről is szól a Zombie Girl és hogy mi is működhetne jobban mint a Blood Brains and Rock n Roll (véres agyak és rákkendról), mint tudjuk. A Zombie dalok közül soknak van egy rock and roll-témája vagy a hangulata ehhez. Azt gondoltuk, hogy nekünk be kellene dobnunk ezt itt hogy igazán nyilvánvalóvátegyük azt, volt a mókáról, agyakról és egy kísérteties anyagról van szó.

R: Azt gondolom, hogy mindenki, aki kedvelte az EP-t, igazán élvezni fogja ezt is és hogy az album ténylegesen jobb.


SL: Zombie Girl-t nyilvánvalóan nagyon sok rémület, b-filmek, és Zombie témák ihlették meg. Azokról az ihletekről tudtok beszélni amik a projekt mögött húzódnak?

R: Mi nyilvánvalóan nagyon benne vagyunk a rémisztő b-filmek, és horror témákban, ezek közül is nyilvánvalóan a jók dominálnak.

S: A gonosz halottak, a Brain Dead és a George Romero cuccok például.

R: Az élőhalottak éjszakája épp eléggéilleszkedik ebbe, és természetesen egy Zombie Girl vagyok sok féle módon, épp ezért alakulhatott ez ilyen jól.

SL: Jövőbeli Zombie Girl Showsnak, terveztek –e bármilyen különleges színpadi előadást? mert tudom, hogy az első Zombie Girl élő show-k természetesen eléggéteátrálisak voltak.

R: Határozottan tervezünk valamit amint a költségvetésünk ezt megengedi. Van egy pár sírkövünk és egy csomókísérteties cuccunk folyamatban. És határozottan tervbe van véve néhány animatronics is amikből igazán jókat találtunk és tervezzük hozzáadni hamarosan a showk-hoz hogy bővítsük azt. Én igazán aktív vagyok a színpadon, nem csak állok ott, igazán eljátszom a dalokat. Annyit teszek a show-hoz amennyit csak tudok.

S: Azt gondolom, hogy a Zombie Girl-nek vannak nagyszerű lehetőségei hogy klassz cuccokat adjunk hozzáa show-hoz ahelyett hogy csak állnánk a színpadon.

SL: Sebastian, hogyan látod a Zombie Girl hangzását, ami különbözik minden a másik tervezett projektedtől, mint a Moonitor , Icon Coil és Brudershaft.?

S: Az út ahogy a Zombie Girl dalokat csinálom az teljesen más szempontokból alakul ki mint, a többi projektem, mint például az Icon of Coil vagy a többi cuccom. A Zombie Girl az egyetlen amibe ijesztő és sötét hangzást teszek.


R: És egy női zombi mint énekes…

S: Igen elsősorban a női vokál. Sok örömöm van ebben mert üdítő ilyesmit csinálni. Ez helyes dolognak tűnik. De nem gondolom, hogy bármilyen hasonlóhangzása lenne bármilyen másik anyagomhoz.

SL: Mennyiben különbözik férj és feleségként dolgozni együtt, mint más bandatagokkal vagy előadókkal?

S: Sikerül elmondanom a feleségemnek, hogy mit kell mondani! Nem, nekünk igazán jómókánk van ebben. Ez egy másfajta kapcsolat, mint egy baráttal vagy a zenész partnerrel.

R: Ha akarjuk, meztelenül rohangálhatunk a stúdióban.

S: Elég nyugtatóbizonyos szempontból!

SL: Miben látod a Zombie Girl csábítóerejét? Egy masszív zümmögés volt a projekt körül mielőtt még leigazolt előadók lettetek volna.

S: Először is úgy gondolom jóvolt az időzítés. Valahogy Zombie Girl éppen a megfelelő időben jött. Zombie filmekből sok kijött, és mi azt tettük, ami épp a megfelelő időben ütött. Úgy vélem, hogy az emberek éppen kedvelték a hangot és stílust, Renee-nek pedig egy igazán bámulatos hangja van. Szóval egy kis szerencsével és időzítéssel úgy tűnik épp a legmegfelelőbben tettük és igazán jól megy.

R: Úgylátszik mindenki zombie lelkületű ezidőtájt…

S: És az móka, amikor meggyőződünk arról, hogy az emberek tudják, hogy mi nem vagyunk szuper komoly gótok akik mindent utálnak és nyomorultak sem.

….

Az interjúfolytatása angolul a Side Line 57-es számában.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu