Titans - All There Is

A svéd Progress Productions legfrissebb leszerződtetett zenekara a svéd/amerikai TITANS nevű trió, melynek bemutatkozó anyagát karácsonykor jelentette meg az "All There Is" című single formájában. A kiadvány a címadó dalt tálalja három különböző formában, az eredeti szám mellett a BIOMEKKANIK és a német [DE:AD:CIBEL] duó remixe hallható.

A TITANS zenéjét Fredrik Mattsson és Jimmy Svensson készíti, a szöveget és a vokált az Államok béli Dan Van Hoyel szolgáltatja. A csapat neve már korábbról is ismerős lehet, hisz készítettek remixeket már a LEÆTHER STRIP, a BIOMEKKANIK, vagy a CODE 64 számára is.

A "All There Is" az első kislemez, és a számhoz egy pofás video is készült, melyet Fredrik Karlsson jegyez. A címadó dal egy igazán könnyen megszerethető szám ütős dallamokkal és fülbemászó ritmusokkal, melyek egységes szerkezetet alkotnak a nagyszerű vokál mellett. ( ... folytatás )

A lemezen található két remixből, a BIOMEKKANIK által készített előtérbe hozza az electro-pop -ot, még táncolhatóbbá teszi az "All There Is"-t. A [DE:AD:CIBEL] által készített változat pedig kicsit lassít a tempón és egy különleges atmoszférát teremt a dalnak.

Összességében a lemez eléri a célját: kedvet csinál a közelgő debütáló albumhoz a "For The Long Gone"-hoz!

Artist: Titans
Title: All There Is
Format: Download Single/EP
Label: Progress Productions
Genre: Doompop, EBM, Electro
Release date: December 24, 2010

Tracklist:
01. All There Is
02. All There Is (Biomekkanik Remix)
03. All There Is (Solar Orbit Mix by de:ad:cibel)


Hozzászólások

2011 május 09. - 21:38  [1]
elegant
 
Kicsit hasonlít a Les Anges De La Nuit-ra.

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu