Conetik - Kube Musik

A CD Underground (www.cdunderground.hu) rendelkezésünkre bocsájtotta a Conetik "Kube Musik"c. korongját, melyrol Gunhead készítette a következo kritikát:
Az Infected records-os norvég duo ( bár a honlapjukon 4 fo van jelölve tagként ) a Conetik: Kube musik cimu lemezét kaptam meg kommentálásra.

A 14 számot tartalmazó d 2006-ban jelent meg. Ez a zenekar második nagylemeze. Stílusát a synth-pop és a future-pop közé elyezném.
Igazából az albumról egy számot sem tudnék kiemelni, az összes track szinte ugyan arra a sémára épült. Számora ez a cd semmi újat sem tudott nyújtani. Elso számtól az utolsóig ugyanaz ismétlodik. Sablon hangszinekkel és minimál dallamokkal operáltak a srácok. Ez az a tipusú emez, melynek számait hallgatva az jön elo: ezt már mind hallottam.


Az ilyen produkciókat egy érdekesebb hangú stilusú ocállal lehetne esetleg feldobni. Ennél az esetnél ez se valósult meg. A semleges hangú eacute;nekes produktuma nem tud hozzá enni érdemben semmit a zenéhez.
Bár az ilyen lemezeknek az az elonyük, ha ki kell menned mondjuk a harmadik számnál és az ötödikre érsz vissza, nem maradsz le semmiröl.
Egész egyszerüen itt nem volt ami megfogjon, amire felkapjam a fejem vagy odafigyeljek, hogy na ez igen, ez tetszett!
Amúgy is kár volt 14 számig húzni ezt a cdt. 10 szám is boven elég lett volna a lemezre.

Összegezve számora a Kube music egy tucat cd. Csatlakozik az amúgy is felhígult scene-t mostanába elárasztó ablon lemezekhez.

Formátum: CD

Tracklista:

01. Sun=Liar
02. Dive With Me
03. Exit #0
04. Try Not To Breathe
05. Disillusion
06. Suzanne Rmxd
07. Daydream
08. Sleepless
09. Toxic
10. Cold Star (Dead Eyes)
11. Conektd
12. Into The Night
13. Feel The Cold
14. Secrets And Sins

Kiadó: Infacted
Dátum: 2006 10 16

Megrendelheto: www.cdunderground.hu

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu