ALICE IN VIDEOLAND - A Million Thoughts ...

Pályafutásának kevesebb mint 10 éve alatt az ALICE IN VIDEOLAND már a negyedik albumával jelentkezik. Az eredeti felállásból már csak a frontember/énekesnő Toril Lindqvist maradt meg, de a zenekar még így is a popzene punkosabb oldalát képviseli.  Egy új tag felvétele mellet a csapat egyik aktuális híre a kanadai Artoffact kiadóval való együttműködés.

A bemutatkozó lemez óta az ALICE IN VIDEOLAND egyik legnagyobb kihívása hogy az electro-pop, és a punk hangzást mindig a legoptimálisabb módon vegyítse. Ez sikerül is, azonban az új lemez meghallgatása után azonban azt kell hogy mondjam: még mindig a "She’s A Machine + A Different Perspective" című albumuk a legjobb ... a "A Million Thoughts And They’re All About You" nem éri el azt a szintet. ( folytatás ... )

Viszont továbbra is üdítően hat hallgatni Toril Lindqvist gyerekes, mégis punkszerű énekét. A lemezen megint csak 9 új szám, és 2 bónusz szám található. Az albumot olyan jól irányzott, lendületes szám viszi mint például a basszussal teli "Little Bird" és az "In A Band", valamit a techno sablonokkal teli "Last Lover" és a "Bender". Egy másik megemlítendő (de nem forradalmi) dal egy Neneh Cherry feldolgozás, a "Buffalo Stance".
Az albumot a két bónusz track teszi teljessé, ezek a "Spaceship" és a "Little Bird" remixei.

ALICE IN VIDEOLAND - A Million Thoughts and They're All About You

1. Take Me with You
2. Little Bird
3. Spaceship
4. Something New
5. In a Band
6. No Matter
7. Bender
8. Last Lover
9. Buffalo Stance
10. Spaceship(The At Least Somewhat Censored Version)
11. Little Bird(100 Volt Remix)

Record Label:
Artoffact
Release date: 24th Jan 2011

(Kritika a SIDE-LINE nyomán ...)

http://www.myspace.com/aliceinvideoland






Hozzászólások

2011 május 09. - 21:18  [1]
elegant
 
Az AIV-del úgy vagyok, hogy egy teljes albumuk meghallgatása komoly megpróbáltatást jelentene, de egy-egy számot azért ki tudnék ragadni, pl. az Outrageous-ről az In Denial. Az nem rossz!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu