Black Head Agency felhívás

Tisztelt Közönség, Rajongók!  Az Industrial Booom Reboot a Malév megszűnése miatt nehéz helyzetbe került.
Az alternatív repülőjáratok árai, jóval meghaladják az eredetileg tervezettet, így az egész fesztivál megrendezése bizonytalanná vált. Ezért felhívással fordulunk minden rajongóhoz, aki segíteni tud, vagy tenni szeretne a fesztiválért.

MOST ELÖSZŐR LÉGY TE IS PRODUCERE A SHOWNAK !!! LÉGY RÉSZE A STÁBNAK!

VIP belépővel TE lehetsz a ZENÉSZ idegenvezetője és házigazdája. Ha látni szeretnéd kedvencedet magyar színpadon, és tudsz segíteni, fizesd te az útját, vagy szállj be a jegyének árába. Ezért, a fesztivál mindhárom napjára VIP belépőt kapsz, amivel testközelből láthatod a zenekarokat beszélhetsz velük, kísérheted őket, sőt ha úgy gondolod még abban a szállodában is alhatsz ahol Ők.  A VIP jegy eszmei értéke 30 ezer forint. Egy zenekarra, zenekari tagra többen is adhatnak pénzt.  Minden befizetésért VIP jegy jár, és vele sok-sok személyes emlék. A támogató tagok nevének listáját kérésükre közzétesszük a rendezvény támogatóinak listáján, valamint közvetlen szereplői lesznek a dokumentum filmnek, ami a három napos eseményről készül.

Jelentkezz regisztrálj a www.black-head.eu oldalon és küldj egy mailt a concert@black-head.eu e-mail címre adataiddal és a kiválasztott zenekar vagy zenekari tag nevével!

Köszönettel:

Steve Black Head - http://www.black-head.hu/
 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu