INDUSTRIAL FUSION for dark live

Véletlenül egy nagyszabású *noise/industrial/E.B.M./neofolk* esemény kerül megrendezésre a Kashmir pince falai között. A sötét gépzenekedvelők itt minden formában megízlelhetik a gépzsír nélkül morajló-kattogó-zakatoló-duruzsoló-letaglózó ütemeket és zajos hangokat.
A gyárlátogatáson résztvevők akár megdolgoztathatják eltespedt izmaikat a napi monoton munkák után, a képernyő előtt ücsörgések helyett vagy akár csöndesen meghúzódhatnak egy sarokba meditálva, néha táskájukból feleszmélve, hogy egy szörnyen jó helyre érkeztek! Még nem késő bepótolni a lemaradásaitokat, hogy a magyar vonal hol is tart a sötétbe éledezve. Két helyszint lehet látogatni egy jegy áráért.
Bepillanthatunk vagy akár elidőzhetünk az *idítóaknában *a NEBULA CSOPORT vizsgálatával, vagy a * gépház* füstös zaját és látványát választhatjuk az INDUSTRIAL FUSION munkálatainak megtekintésével.

INDUSTRIAL FUSION for dark live

Gépház:
Live acts: Void Ov Voices, LivingTotem
Dj's: Damilaja, Davina, Kraak
Indítóakna:
Live acts: Schlafwagen, Pirkan, United Gods, Korság
Dj's: Nebula csoport
Beszálló: 999 HUF
Kashmir Underground, Budapest,IX. Ferenc krt 17
2012.03.09. /péntek/

Void Ov Voices

Az énekes Csihar Attila már 1986 óta zenél. Kezdetben a magyar Tormentor metal bandába, majd a Plasma Pool énekeseként láthattuk a '90-es évek elején. Ezután csatlakozott a norvég black metal bandához a Mayhem-hez és 2004 óta ő volt az állandó vendég énekes a doom / drone metal bandának a Sunn O))) -nak.

A Void Ov Voices amelyben most egy személyben nyomul, csak a hangját használja effektezve-loopolva, egy sötét hangulatú rítust hozva létre. Ez a projektje csak élőbe hallgatható tökéletesen. Hivatalosan kiadott anyag nem jött ki eddig és tervbe sincsen véve.

LivingTotem

Az egyszemélyes projekt, mely az elektronikus vasak összekötésével és azokból a maximálisan legtöbbet kihozni próbáló produkció. A fantáziád szabhat határokat csak, ha belemerülsz a zenébe. A sötét mélyből felszabadult törzsi energiákat ritmusba veszi és ipari mozgásba rendezi. Csak neked. A melódiák nem fülbemászók. De mégis bólogatásba kezdesz. Belassulva, felgyorsulva. LivingTotem, a sötét lebegés, az ipari ütemek, és törzsi ritmusok keveréke.

voidovvoices myspace

Livingtotem Myspace

Nebula

Schlafwagen Myspace
 
 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu