Rövid Hírek

Bill Leeb az új Front Line Assemby album, az „Aartificial Soldier” munkálatainak végéhez közeledik, amit valószínuleg júniusban fog piacra dobni. Eközben jelenleg „mixelés” alatt van egy új Delerium album, melynek a stílusa némileg a Karma-ra fog emlékeztetni kifinomultabb formában. Valamint Rhys  egy másik mix album készítésében is részt vesz egy új énekesnovel, aki egy lengyel alternativ-metál banda, a Delight tagja. Majd belekezd az új Fauxliage projektbe Leigh Nash hangjával, ez valószínuleg jövo évben jön ki. Aztán van egy pár másik produkció is (Mortiis, stb.) és valahogy idot akar szakítani az új Conjure One-ra is.



Bon & Maven News

Bon jelenleg nagyon elfoglalt, épp Londonban van, hogy a hétvégén találkozzon Douglas-szel, az Nitzer Ebb turné megbeszélés miatt. Közben a Cordless Recordings megjelenteti a következo 3 Maven dalt 2006 április 4-én:  Mary, The Candidate, és Jesus Mary & Jennifer Louise. A Mary ingyenesen letöltheto a mvnmusic.com -on, a The Candidate vidót kicsit késobb, szintén áprilisban fogják kiadni. A dalok meg fognak jelenni CD-n is, de emiatt jelenleg még folyik a tárgyalás.
Ezen kívül Harris DJ-zik a Bondage Ball-ban az Avalon Hollywood-on április 16-án és zenét készít néhány TV Show-nak, de errol még nem beszélhet.
A pontos Bon Harris Biográfia megtalálható itt.
MAVENMusic MySpace -



 AND ONE : BODY POP 2006

Az And One hosszú hallgatás után, nemrég bejelentette a hivatalos And One hírlevélen keresztül, hogy az új albumot BODYPOP-nak fogják nevezni. A pontos megjelenés dátumát hamarosan közlik, mivel a zenekar aláírt egy szerzodést az Out Of Line-nal Németországban, és természetesen Metropolis az USA-ban.
Lesz egy BODYPOP világkörüli turné (ez nem csak Németország), amin az új albumot mutatják be, ez amerikai koncerteket is magában foglal. Ezen kívül új dalokat az albumról az Orkus Festival Tour –on fognak játszani április folyamán Németországban, és a Blacksun Goth/Industrial Festival-on.

Orkus Festival Tour 2006

4.4. München - Metropolis
5.4. Kaiserslautern - Kammgarn
6.4. Krefeld - Kulturfabrik
7.4. Hannover - Capitol
8.4. Leipzig - Werk 2
9.4. Berlin - Postbahnhof
14.4. Valencia (Spanien) - Sala Woody

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu