SEVERE ILLUSION - Psychosurgery

Másfél évvel a legutóbbi album ("No More Alive than you Deserve") megjelenése után, és egy halom európai és dél-amerikai koncerttel a háta mögött új anyaggal jelentkezik a SEVERE ILLUSION.
A "Psychosurgery" című EP a MedCon / Complete Control Productions kiadásában kerül forgalomba limitált kiadású kézzel számozott CD-n, fanatikusoknak kazettán, és természetesen digitális letölthető formában. Az EP 4 új szám mellett egy 2007-es orosz (Arkhangelsk) koncertfelvételt is tartalmaz majd, és az idei évben megjelenő "The Legacy of António Caetano de Abreu Freire Egas Moniz" című új albumot hivatott felvezetni.



Hozzászólások

2013 február 14. - 18:47  [3]
industhu
 
egyébként (no offense) megtévesztő vagy, mert a hasonló cím alapján, meg hogy végére raktad - valahol azt sugallod, hogy a Surveillance az ezen szerepel, dehát hogy is szerepelne.
2013 február 14. - 17:09  [2]
theborg
 
na meg a kiadás pontos dátumát sem jelölte meg egyik forrás se ... :)
2013 február 14. - 15:23  [1]
industhu
 
az új album pedig mindenki kedvencénél, az Advoxya-nál jelenik meg; valahol borzasztó, hogy egész neten végigszalad a hír, erre egy tracklistet már nem tudtak volna hozzá adni, forditsd meg a lemezt bró!!! -> http://on.fb.me/YZWUtY :D

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu