Hír mix

Andy Bell soha nem lesz szerelmes többé...
Modcom - Ronan Harris side project
God Module single
Velvet Acid Christ a tettek mezején..
Suicide Commando-ra rájár a rúd

Andy Bell soha nem lesz szerelmes többé...

Az "I'll Never Fall In Love Again" a második single az Erasure frontemberének Andy Bell-nek a debutáló szóló albumáról az "Electric Blue"-ról, amit tavaly októberben adott ki. Ez az új single tartalmaz egy remixet melyet a Sugababes és Faithlessbol ismert Goetz készített, és egy sokkal melódikusabb, lassú tempójú B-side-os "Back Into The Old Routine" tracket.

Az anyag május 29-tol kerül piacra.






Modcom - Ronan Harris side project


A Modcom, Ronan Harris (VNV Nation) egy új projektje, elso debütálása a WGT nulladik napján lesz a Moritzbastei-ban. Az egyemberes projektben, Ronan analog szintetizátort, és analog szekvenciát rádiójelekkel és beszéddel generálja a hangokat. A szekvenciák és hangokat effekteli, újra összerakja és mixeli éloben. Egyfajta performance amit a 70 es évek szintetizátor uttöroi is használtak, megspékelve egy kis 21. századi elektronikus ütemekkel, ritmussal és hangzással. Az elso szám a "Chrome" remixje már hallható a project myspace oldalán: MODCOM
Aki kiváncsi mit alkotott Ronan hallgasson bele! Hamarosan felkerülnek újabb darabok is a site-ra és aki eljut nulladik nap a WGT-re meg is tekintheti éloben.





God Module single


A God Module új Single-t fog kiadni az október táján megjeleno teljes hosszúságú albumuk, az "E.V.P"-bol.


Emellett eroteljesen koncentrálnak a 2007 február tájékán megjeleno "Let's go Dark"EP-jük kompletizálására.






Velvet Acid Christ a tettek mezején..

"A VAC az állati és a noi jogok mellett van, fegyverellenes, háborúellenes, gyilkosságellenes, és nem hisz a pénzsóvárságban... Nem szereti a nok elleni eroszakot. Nem nézi el az eroszakos cselekedeteket."

A Velvet Acid Christ elkészült a "Wound" single-jével.A megjenés dátuma
még nincs kitúzve. Az 5 számos demo a zenekar szerint a legjobb singlejük a "Decypher/Fun With Drugs" óta. A 13 számos LP is majdnem kész. 3 tracket kell még összeraknijuk és oszre várható a megjelenés.

Wound single tracklist:
Wound (Sacrificed mix)
The Figurehead (Cure cover)
Wound (Legacy of the Revolution mix by revstate)
Wound (Vivisected mix)
Ghost Regen (Fractured Coils version by revstate)





Suicide Commando-ra rájár a rúd

Johan, apja hírtelen halála miatt májusban lemondta a Bind Torture, Kill turnéját a Suicide Commando. Úgy érezte családja mellett a helye. De pozitív gondolkodása bizonyítja, hogy az élet megy tovább és reméli hogy az ido majd begyógyítja sebeit.

Megköszönte a rajongók és barátok támogató szavait, amelyeket az elmúlt hetekben kapott emailen, fórumokon. Azt mondta ezek sokat segítettek neki a nehéz, sötét napokban. A hamburgi, drezdai, magdeburgi és berlini showkat amiket törölni voltak kénytelenek szeptember-október környékén fogják bepótolni.

Egy családtag elvesztése mindig borzalmas tragédia egy ember életében.

Úgy gondolom, hogy ezt minden rajongó és ember megértéssel kell hogy fogadja.Kívánom, hogy mielobb felépüljön lelki sebeibol.


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu