MACHINISTA - Molecules and carbon

A jelenleg bemutatkozó anyagán dolgozó svéd MACHINISTA projekt, a múltkori David Bowie feldolgozás után egy újabb ízelítőt tett közzé a közelgő lemezéről. A "Molecules and carbon" című szám a soundcloud-on lett publikálva (és beljebb meghallgatható), hozzá pedig ismét egy videó készül majd.
A nemrég életrehívott MACHINISTA projektet John Lindqwister (CAT RAPES DOG, #366: A LIFE LIVED, BASSWOOD DOLLIES) mint vokalista és szövegíró , és Richard Flow (VISION TALK, HAZE FOR SALE) mint zeneszerző alkotja.

Hozzászólások

2013 február 28. - 09:11  [3]
industhu
 
de érted, ez elvileg vmi kiemelkedő felharangozó dolog, egy "nagydurr", erre.. amit kapsz kb. "vállalható", engem nem nagyon borzongat a dolog, hogy ezt videón is lássam majd. akkor emellé még töltelékek is érkeznek? hát ijesztően hangzik :D
2013 február 28. - 03:01  [2]
meklod
 
hmm.. elképzelhető h. a nemrég elfogyasztott 1 azaz egy doboz Staropramen ill. az elmúlt évek szellemi leépülésének eredménye mondatja velem, de nálam ez a simán vállalható kategória :-/ még annak tükrében is, h. mi volt a dicső múltban és ma ezzel hova sikerül(t) eljutni, (ha egyáltalán van vmi koncepció), ja h. ezt a hangzást már hallottuk valahol? megint csak hmm..
2013 február 26. - 18:18  [1]
industhu
 
az alapján hogy Cat Rapes Dog meg Vision Talk, vagy nagyon rossz vagy nagyon jó kell, hogy legyen. ezt a Molecules and carbon-t végighallgatva nekem felejtős :(

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu