Depeche Mode - elsőként Bécsben

A hivatalos nyári európai turnét megelőzően a Depeche Mode ízelítőt ad új albumából: most először lépnek fel Bécs legendás helyszínén, a MuseumsQuartierben, a világ egyik legnagyobb kulturális központjában.
A Sony Music és az Electronic Beats bejelentette, hogy exkluzív lemezbemutató eseményt tartanak a Depeche Mode "Delta Machine" címmel megjelenő 13. stúdióalbuma alkalmából március 25-én.

Az egyedülálló eseményre jegyeket lehet nyerni a Sony Musicon keresztül, valamint a Telekom Electronic Beats weboldalán is: http://www.electronicbeats.net, de Európában további médiapartnerek is csatlakoznak a promócióhoz. A http://www.electronicbeats.net és a további partnerek lehetőséget adnak a legnagyobb DM-rajongóknak, hogy jegyeket nyerjenek azzal, hogy kedvenc zenekaruk iránti elkötelezettségüket bizonyítják.

"Olyan nagy az érdeklődés az új album iránt, hogy nagyszerű ötletnek tűnik egy bemutató, melyből streaming segítségével ízelítőt adhatunk a rajongóknak világszerte. Az pedig, hogy a Telekommal dolgozhatunk együtt, lehetővé teszi számunkra, hogy a legfejlettebb technológia segítségével a lehető legtöbb emberhez eljusson a zenénk." - nyilatkozta az együttes frontembere, Dave Gahan.

Teljes cikk a hvg.hu-n.



Hozzászólások

2013 február 27. - 17:28  [1]
industhu
 
na, egy plusz klattyért kaptam egy jelentéktelen bekezdést ráadásnak :D pedig egész izgatott voltam

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu