Zone63 - Bemutatkozó LP

Bemutatkozó LP a szentesi industrial metal bandától a Szellemi Tulajdon Világnapján.
Korábban már bemutattuk
a Zone63-at, "Shadows of the Past" című videoklipjük kapcsán. A zenekar akkor említést tett első albumuk készületeiről. Mára elkészült a "Desires"!

A szentesi industrial metal formáció 10 számot jelentetett meg április 26-án. A dátum nem véletlen: ez a nap a Szellemi Tulajdon Világnapja, ennek jelentőségét is kívánják hangsúlyozni. A lemez dalaiban a metálzene különböző elemei épülnek össze az elektronikus irányzatokkal. A súlyos riffek és sample alapok mellé egy sokrétű, koncepciójában az emberi vágyak, sokszor társadalmilag is elnyomott érzelmek és gondolatok által indítatott szövegvilág társul. A vorarefília, a pedofilizmus, a házirabszolgatartás, a szintetikus anyagok iránti vonzalom mellett megpendítenek olyan hétköznapi témákat is, mint a nyers fájdalom, a düh, és a szexualitás.


A zenét Spitzer Jenő (gitár) és Szabó László (ének) szerezte, a szövegeknél kettejükhöz Halász Szabó Kristóf (gitár) is csatlakozott.

A zenekar nyáron több fesztiválon és tehetségkutatón is kívánja népszerűsíteni eddigi munkáját, ősszel pedig egy nagyobb szabású, országos szintű turnéra indul többed magával.

A Desires egészében letölthető a zenekar Facebook oldaláról, illetve adathordozón is megvásárolható.

Videoklip: http://www.youtube.com/watch?v=MRToXCHV-IU
A címadó dal: https://soundcloud.com/spitzer-jen/desires
A teljes album: https://soundcloud.com/spitzer-jen/sets/zone63-desires-lp

Zone63- Desires LP by Spitzer Jenő

Hozzászólások

2013 április 29. - 19:08  [8]
industhu
 
de ha nem foglalkozol a saját dolgaiddal, akkor veszendőbe mennek :)
2013 április 28. - 19:02  [7]
SpitzerJeno
 
Egy szóval el tudom magyarázni, aztán majd rákeresel erre is a Google-ban, mert feltehetőleg nem igazán ismered: tiszteletadás. Én ezzel a gyerekes hozzáállással nem is kívánok a továbbiakban foglalkozni.
2013 április 28. - 18:13  [6]
industhu
 
nekem kritikának tűnt a hozzászólásom, de tényleg meddő vita. szerinted gesztus lerakni valamit a "meghatározó módon hozzájáruló alkotók védelmének világnapján", ezt már úgyse tudnám hová ragozni.
2013 április 28. - 11:42  [5]
SpitzerJeno
 
Jó, ilyen alapon bármibe, bárhogyan (még ilyen türhőn is) bele lehet kötni. Ezt a gesztust az érti rosszul, aki rosszul akarja érteni. Kb. annyi értelme ezen vitatkozni, mint hogy miért industhu a nickneved. Netalántán te lennél a hazai industrial vezető arca? Á, innentől olyan nagyképűnek tűnsz, hogy nem is érdekelsz :D :D A kritika és a fikázás két külön kategória...
2013 április 27. - 15:10  [4]
industhu
 
persze nem kétlem, hogy hozzájárultok nap mint nap a világ fejlődéséhez, félre ne érts újra! :*
2013 április 27. - 15:09  [3]
industhu
 
köszi a válasz, amire gondoltam "világ társadalmi fejlődéséhez és haladásához meghatározó módon hozzájáruló műszaki alkotók és művészek munkásságának, eredményeik védelmének szentelt világnappá nyilvánítja." szóval kissé úgy jött le hogy tivagytok a kibasozttul meghatározók, sorry, hogy ha már ezen is magyarázkodnom kell, nem vagyok éppen szobatiszta.
2013 április 27. - 11:08  [2]
SpitzerJeno
 
Kedves industhu! Mint az LP egyik szerzője, engedd meg, hogy válaszoljak. Úgy gondolom, semmilyen nagyképűség nem rejlik amögött, hogy szerettük volna ezzel a nappal összekapcsolni a lemez megjelentetését. Nekünk fontos volt, hogy ne egy sima szerda délután dobjuk ki, valamint maga a Szellemi Tulajdon Világnapja is, hiszen ha az ember alkot valamit, akkor szereti, ha azt mások legalább a minimális, elvárható szinten tiszteletben tartják. Ennyi a kapcsolat a kettő között. Nem értem, hogy ez miért nagyképű húzás, és ez alapján miért kell egy zenekar nem két perces munkáját lesöpörni.
2013 április 26. - 23:46  [1]
industhu
 
nekem nem teljesen tiszta, hogy pontosan mit akarnak a szellemi tulajdon világnapjával, ha a következő linket (ha már első google találat) nézem ( http://www.vedjegyportal.hu/szellemi-tulajdon-vilagnapja ) .akkor ez olyan szinten nagyképű, hogy nem is érdekel a zenekar, de ha meg nem, akkor a cikk kissé kifejtetlen.

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu