Kispárnát is kért a Depeche Mode

Budapest - Tönköly kispárna, vágatlan növények, fekete törülközok és rengeteg vörösbor - ez várja majd a Depeche Mode tagjait a Puskás Ferenc stadion öltözojében. A csapat vasárnap este érkezik Budapestre, hogy ismét fergeteges bulival lepje meg magyar rajongóit. Dave Gahan (44), Andy Fletcher (45) és Martin L. Gore (45) hétfon várhatóan telt ház elott lép színpadra hazánk legnagyobb koncerthelyszínén.

Felejthetetlen élményben volt része azoknak, akik márciusban bejutottak a Depeche Mode fergeteges koncertjére. A Papp László Sportaréna hosszú percekre egyetlen összefüggo kéztengerré változott, ahogyan tízenkétezer ember tapsolt egy-egy dal ütemére. A koncert remek hangulatát igazolja, hogy a jelenlévok nagy része már akkor azt találgatta: vajon mikor láthatja újra a fiúkat? Nos, az ido elérkezett, a Depeche Mode visszatér Budapestre, hogy június 12-én a Puskás stadion majdnem negyvenezer fos közönségét ismét lázba hozza.

A csapat tagjai pozsonyi koncertjük után, vasárnap éjjel érkeznek hazánkba. Gahanék - igen hosszú - kívánságlistája azonban már megérkezett.

- Az öltözojükbe egész alakos tükröt, és rengeteg akasztót kértek. Mindegyik zenekari tagnak külön embere lesz arra, hogy a felléporuháikat a színpadhoz vigyék - mesélte Csergo Éva, a szervezo Multimédia Concerts sajtószóvivoje. - Ezenkívül egy-egy fürdolepedo méretu, fekete törülközot kértek, rengeteg vegetáriánus ételt, mogyorót, spanyol, francia és magyar vörösborokat, Evian vizet. Vágatlan zöld növényekkel, párásító készülékkel és füstölokkel díszített öltözoben készülnek majd a fellépésre. A legváratlanabb kívánságuk azonban több, vadonatúj tönköly kispárna volt.

A Depeche Mode a hétfo éjszakát még Budapesten tölti, kedd reggel pedig indulnak tovább Ljubljanába, a következo koncertjük helyszínére.

Forrás: BLIKK

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu