Sziget 2006 - Ministry eloször Magyarországon

Idén is változatos zenei programot kínál a Sziget Fesztivál, és a tavalyihoz hasonlóan ismét van mirol írnunk nekünk is. A sokféle stílusú zenekar között évrol évre azért találunk olyat, amiért mi is kilátogatunk. Gondoljunk csak bele, volt itt már Laibach, Soft Cell vagy éppenséggel a tavalyi legnagyobb meglepetés, a Skinny Puppy.



 


Mikor eloször hallottuk a hírt, még nem mertük elhinni, hisz Jourgensen csapata sosem volt még kis hazánkban, és nem is mertünk róla álmodni, hogy az amerikai banda ilyen messzire eljön . . .
De most már biztos, hogy idén augusztus 10.-én délután részesei lehetünk egy teljesen egyedi koncertélménynek a Sziget Nagyszínpadán. Korábban már írtunk az új albumról, amit itt olvashattok, és azóta egy olyan Jourgensen nyilatkozat is napvilágot látott, miszerint még egy albumot hivatott elkészíteni, és utána szögre akasztja a gitárt. Így talán még nagyobb súlya lett az idei koncertnek, hisz talán ez az utolsó lehetoség, hogy zúzzunk egy nagyot a Ministry-n.

De ha valakinek ez még nem lenne elég, olyan hasonlóan nagy zenekarok várják a zenekedveloket, mint a Placebo, a Prodigy vagy a, Radiohead, a Franz Ferdinand, a Scissor Sisters, a Rasmus, a Therapy?, Jovanotti és sokan mások. Nemrég bovült a sztárlista: az Iggy & The Stooges, a Sex Pistols-os Glen Matlock, a Gomez, a Sons and Daughters és a Living Colour is tiszteletét teszi a Hajógyári Szigeten. Remek kis fellépo gárda, olyan hon áhított zenekarokkal mint a Fear Factory, a Living Colour és a Sick of it All is.


  
  
 
  


 

 

JEGYINFO:

OTTALVÓS KARSZALAG:
Az ottalvós karszalag a következoekre jogosítja viselojét:
• A 0. napon (augusztus 8.) 12:00-tól a rendezvény területére történo belépésre
• Sátor behozatalára
• A kijelölt és elkerített camping területekre történo belépésre
• Kemping sátorban és lakóautóban történo tartózkodásra
• Zuhanyzók használatára
ÁR: Május elejétol június 15-ig a sátrazós hetijegy elovételben 24 000 Ft.
Június 16-tól a hetijegy elovételben 30 000 Ft.


HAZAMENOS KARSZALAG:
A hazamenos karszalag viseloje a következoeket tartalmazza:
BELÉPÉS:
• belépésre a rendezvény területére az 1. nap (augusztus 9.) reggeli 8 órától jogosít
NEM JOGOSÍT:
• Sátor behozatalára
• A kijelölt és elkerített camping területekre történo belépésre
• Kemping sátorban és lakóautóban történo tartózkodásra
• Zuhanyzók használatára
ÁR: Június 15-ig a "hazamenos" hetijegy elovételben 20 000 Ft.
Június 16-tól 25 000 Ft.


NAPI KARSZALAG:
• Amennyiben nincsen az adott napot követo napra is érvényes napijegy is a felhasználó tulajdonában, úgy a napi karszalag az érvényességi ideje alatt a HAZAMENOS karszalag jogosultságait nyújtja.
• Minimum két darab egymást követo napokra érvényes napi karszalag viselése esetén az érvényességi idon belül a jogosultságok megegyeznek az OTTALVÓS karszalag nyújtotta jogosultságokkal, de sátorhelyet nem tudunk garantálni. A jogosultságok megszerzéséhez tehát nem elegendo a jegyek birtoklása, hanem a karszalagok viselése szükséges.
ÁR: A napijegy ára 6000 Ft.

Részletes infoért katt a www.sziget.hu honlapra.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu