Nitzer Ebb - Beindult a gépezet . . .

Gozerovel zakatol a NITZER EBB gépezet!
Hírt adunk többek között új remixalbumról, nitzer-ebb.com frissítésekrol, új turnédátumokról, és egy interjúról is, miszerint még idén kapunk új EP-t is az arcunkba.

Kezdeném azzal, hogy 2006 július 24.-én lát napvilágot a nemrég kiadott BODY OF WORK folytatása, a BODY REWORK - REMIXES. A tizenegy számot a legkülönbözobb DJ-ék remixelték, mint például a Dubfire-ként is ismert Ali Shirazinia (Deep Dish) vagy a már szinte "családtag" Terence Fixmer.

BODY REWORK REMIXES TRACKLISTING - CD

Control I'm Here - Dubfire's Jamrock Remix
Getting Closer - Black Strobe EBM Homage
Join In The Chant - Xpress 2 Remix
Lightning Man - Motor Remix
Shame - Derrick May Remix
Control I'm Here - The Hacker Remix 2006
I Thought - Robag's Schikkuli Vocal Rework
Murderous - Phil Kieran Remix
Getting Closer - Black Strobe Moderne Remix
Let Your Body Learn - Terence Fixmer Remix 2006
Join In The Chant - Thomas P. Heckmann Remix




Folytatnám azzal, hogy ellátogattunk a nitzer-ebb.com oldalra, ahol találtunk például  interjút Kourtney Klein-nal, aki a turné idejére beugró dobosként debütált a zenekarban. Kis csapatunk idén már másodszor tapasztalhatta meg, hogy nemcsak feltunoen dekoratív jelenség, de nagyon jól bánik az ütokkel is.

ZERO Website
http://www.kourtneyk.com/
www.myspace.com/kourtneyklein


Van még frissülés a képgalériában, a turnédátumok közt és találhatunk egy új "John féle" Nitzer Ebb gyujteményt, amit közösen rak össze a bandával. Sajnos nincs meg semmilyen info az adatbázisban, így több idot vesz igénybe, míg az összes adat, kép és egyéb felkerül.

www.nitzerebb.se - Collectors Site

És van még egy rövid interjúnk is a Release Magazin jóvoltából: 

      
     Photo by: Karin Martinsson (Release)

Bon Harris-t és Douglas McCarthy-t annyira megihlelette, hogy ismát együtt játszanak Nitzer Ebbként és együtt dolgoztak a Body of Work válogatás miatt, hogy jelenleg már az új albumon dolgoznak.

- Pár héttel ezelott elkezdtünk új szomkat írni, és a jövobeli terveink között szerepel egy új Nitzer Ebb anyag kiadás még 2006 vége elott. – árulta el Bon Harris múlthét pénteken a  Release Magazinnak az Arvika fesztiválon.
Bon szerint az új anyaggal visszatérnek az alapokhoz - Nitzer Ebb gyökereihez –, a hangzás nagyon egyszeru és direkt lesz. Ha minden a terv szerint megy, a zenekar az agusztusi turné alatt leteszteli az új dalokat a közönségen.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu