Rövidhírek

Severe Illusion album
Snog - új album
Apotygma Berzerk video
VNV Nation új album és turné
Unter Null változások
G.G.F.H. európai turnét tervez
Ultrahang pres. Bohren und Der Club of Gore (D), Pándi-Keszei-Prell Trió

Severe Illusion album



Másfél évvel a politikai ihletésu "Accomplishments of Leopold II" album után a hazánkban nemrég koncertetzett svéd electro duo, a Severe Illusion bemutatja harmadik kemény elektronikus támadását a "Shortcut To Civilization"-t. Az új album 15 száma érdes ipari, kemény, ütos hangzást kínál a rajongóknak. A DSBP Records november 7-én dobta piacra.


Snog - új album

Több mint 30 koncertdátum után a Snog most elindította az új remixalbumukat, a Planet Shit-et. Finom Melbourne-i dark-electro anarchista albumuk 18 tracket tartalmaz amibol 12 remix. A Killing Joke Kris Kylven-je, az angol dirtytrance Manmademan, az orosz electro-rocker Recently Deceased, Black Lung, Zen Paradox, White Noise Carousel és még sokan mások készítették.


Apotygma Berzerk video



Az Apoptygma Berzerk leleplezi teljes hosszúságú vezióját a legutolsó singlejük a "Cambodia" videojának ami a Repülotér Múzeumban lett felvéve Berlinben. A klasszikus Kim Wilde cover, a "Cambodia" single november 17-tol lesz elérheto standard és special edition változatban ami tartalmazza a "Unicorn" live verzióját és a Mesh remixét a "Mourn"-nak.


VNV Nation új album és turné

www.vnvnation.com

VNV Nation bejelentette az új teljes hosszúságú albumuk közelgo kibocsátását, és világkörüli turnéjuknak a tervét. Az album, a Judgement 2007 áprilisában fog mejelenni.
Turnéjuk elso állomása március 21-én Frankfurtban lesz.


Unter Null változások



Erica Dunham, az Unter Null frontasszonya felállás- és koncertdátum változásokat jelentett be. Marco Visconti, a billentyus elhagyja a csapatot, hogy a másik két zenekarára a Grendelre és az XP8-ra koncentrálhasson. Tony Young az Autoclav 1.1 -bol fogja átvenni a billentyuzet feletti hatalmat. Erica tervez további tagok felvételét, mint dobost, gitárost és esetleg hegedumuvészt vagy csellóst. Az Unter Null folytatja turnéját az év elején.



A G.G.F.H. európai turnét tervez, dátumok még nincsenek, de azt kérik csekkoljuk oket hamarosan!:-)



Ultrahang pres. Bohren und Der Club of Gore (D), Pándi-Keszei-Prell Trió
A38 Hajó 2006.11.14.

dzsesz, elektronika

Bohren und Der Club of Gore (D)

 

A Bohren und Der Club of Gore nevében a Bohren jelentése fúr, a Gore pedig alvadt/kiontott vér, egyben utalás a legendás holland instrumentális együttesre. A Bohrent alapító négyes 1988-ban kezdett zenélni; eleinte heavy metalt, hardcore-t játszottak olyasféle neveken, mint Chronical Diarrhoea, 7 Inch Boots, Macabra Farmhouse. Megunták más együttesek stílusát másolni: többek között ez is késztethette õket arra, hogy 1992-ben megalapítsák a Bohrent, és kidolgozzák saját mufajukat, egyfajta sajátságos, borzongató, és emelkedett szépségu dzsesszt.

Második lemezük, a dupla Midnight Radio kiadása után az egyik alapító tag, Reiner Henseleit elhagyta az együttest, 1997-ben lépett be helyette Christoph Clöser; már vele, és már gitár nélkül, szaxofon, zongora, Fender Rhodes, mellotron, dob és nagybõgõ segítségével vették fel a Sunset Mission a Black Earth és a legutóbbi Geisterfaust címu lemezeket. A zene a valószínûtlenség határáig lelassított, sötét, borzongató és szépséges. Élõ fellépéseiket afféle ráadásnak tekintik a számukra legfontosabb stúdiómunkához képest. Alig néhány koncertet adnak évente, majdnem teljes sötétségben.

A zenekar tagjai
Thorsten Benning
Morten Gass
Christoph Clöser
Robin Rodenberg

forrás: A38 Hajó website

elovétel: 2000 Ft
Helyszínen: 2500

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu