Nem jön a SPETSNAZ - Feloszlott

Sajnos igaz, ma gyakorlatilag hivatalosan feloszlott a SPETSNAZ zenekar, az összes koncertjüket törölék, az oldaluk nem üzemel, csupán csak a Myspace-en vannak még, ott is ezzel a hírrel találkozik a látogató. A szomorú hírt Stefan Nillson közölte velem levélben, amit bentebb olvashattok.

. . . " Az And One-nal közös turné drezdai állomása után felmerült néhány komoly probléma a bandán belül. A "barátom" Pontus megtámadott és elmondott mindennek egy csomó ember elott, sot még az Out of line kiadó embereit is megtámadta...hasonló eset történt már korábban is , azonban ez a mostani volt az utolsó...
A turné többi állomását lemondtuk, én ki is szálltam a bandából , így az összes jövobeli koncertdátum törlésre került.
Végtelenül sajnálom a történteket, de könyörgöm próbáld megérteni , hogy ezt a helyzetet már nem lehetett kezelni és nem bírtam tovább elviselni. Szeretném megköszönni a meghívást Budapestre és még egyszer elnézést amiért kénytelenek vagyunk lemondani. Sajnálom, hogy csak ilyen röviden tudlak tájékoztatni a történtekrol, de mindez múlt hétvégén történt és ahogy tudtam írtam..." -  Stefan Nilsson

Minket is rosszul érintett ez a hír, megpróbáljuk egy másik hasonlóan jó eloadással pótolni ezt az elmaradt Spetsnaz koncertet a December 9.-i rendezvényünkön.

Bovítmény: Az énekes, Pontus Stålberg ezeddig nem nyilatkozott az ügyrol és a zenekar további általa elképzelt jövojérol sem. . .

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu