CD Underground

Ezen a héten hétfon, azaz november 27-én nyitottuk meg a http://www.cdunderground.hu/ zeneboltot az Interneten. Hogy kapcsolódjak az oldal szelleméhez, így csak az idevágó stílusokról, és zenekarokról tennék említést…

Nos, egyik elsodleges profilunkként az EBM, az Industrial, a Szinti POP, és a Dark zenei stílusok kedveloinek szeretnénk a kedvében járni, így természetesen az ehhez kapcsolódó kiadók, és együttesek lemezeit kínáljuk a legnagyobb számban. Ezekhez a stílusokhoz a kötodésünk a 80-as évek végére nyúlik vissza, azóta kísérjük figyelemmel a különbözo eloadók pályafutását, bár sajnos eddig csak rajongói oldalról. Csak, hogy egy pár példát említsek: Nitzer-Ebb, Front 242, Front Line Assembly, Skinny Puppy, Leaether Strip, stb, stb. Mivel ezeknek az eloadóknak a lemezeit beszerezni mindig is elég körülényes, illetve nehézkes volt hazánkban, ezért alakítottuk ezt a boltot, hogy egy kicsit könnyítsünk a dolgon. Így most egy helyen, mindenféle utánajárás nélkül megtalálhattok majdnem minden ezzel a stílussal kapcsolatos kiadványt.

Törekszünk arra, hogy minél több kis kiadóval felvegyük a kapcsolatot, és ezáltal bovíteni tudjuk az adatbázisunkat. Most közel 600 féle lemez közül válogathattok ebben a stílusban, de ez napról napra több lesz, mivel még nem fejeztük be az adatbázis feltöltését.

  Mivel raktárkészletet nem halmozunk fel, ezért a kiadványokra átlagosan 1-2 hét a várakozási ido. A lemezeket postai csomagként, postai utánvéttel szállítjuk ki, ezt hamarosan megpróbáljuk kibovíteni futárszolgálatokkal való kiszállításra is. A fizetés is a postán keresztül történik, de itt is próbálunk más alternatívákat bevezetni.

  Reméljük, hogy választékunkkal, árainkkal, és rugalmasságunkkal mi is meg tudjuk majd állni a helyünket az online CD-boltok piacán. Nos, hát röviden legyen elég ennyi, további információkkal a weboldalunkon tudunk szolgálni. Még egyszer szeretnénk megköszönni a machinemusic.hu -nak a reklámlehetoséget, és reméljük, hogy a késobbiekben is együtt tudunk muködni, hiszen a céljaink közösek.


Köszönettel, és üdvözlettel:


Renner Péter

www.cdunderground.hu

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu