NEWS...

Új Mentallo & the Fixer album
Mortiis
új stílusban utazik?
Lavantgarde nyerte a német Rock and Pop Award-ot
DJ Paul Baker (ex-Ministry),
Ministry Grammy
díj jelölés
Laibach új DVD
Imperative Reaction remix verseny
A London After Midnight visszatér...
Chiasm CDs 3-disc Holiday Special!

Új Mentallo & the Fixer album"Enlightenment through a chemical catalys" már elérheto az új Mentallo & The Fixer album. Majdnem 4 év telt el legutóbbi lemezük óta. 2006-ban ugyan megjelentek egy EP CD-vel a "Commandments For The Molecular Age" -al de az új album jövo év elején fog megjelenni. Az új album anyagáról nos hát eloljáróban annyi, hogy a megrögzött Skinnny Puppy és Download fanok biztosan elégedettek lesznek majd a koronggal. Az albumnak lesz egy limitált 2CD carton box-os kiadása 60 perces bonus disc-el, kituzovel, képeslappal és matricákkal.
 
Tracklist:
 
  01. Once Upon A Timeaudio preview
02. Outside The Pharmacies Of Fairylandaudio preview
03. Amigdulaaudio preview
04. Very Sudden Onset Of Incoherenceaudio preview
05. Brute Force Uploadingaudio preview
06. Coming Apart Perfectlyaudio preview
07. Felt So Good That I Criedaudio preview
08. First Flower After The Floodaudio preview
09. Commandments For The Molecular Ageaudio preview

CD2 (only available in the limited double-cd box edition)
01. Brute Force Uploading (intravascular terror)
02. Coming Apart Perfectly (psychoactive cacti)
03. Brief But Violent Illness (tripping over the bleeding edge)
04. Commandments For The Molecular Age (sacramental)
05. Russian Roulette With A Research Chemical (waking to the sound of a blood pressure cuff)Mortiis új stílusban utazik?A Mortiis azt nyilatkozta, hogy készülo új albumuk az eddigi legkeményebb gitártémákkal és atmoszférikus, ambient zenével és egy kis elektronikával lesz megfuszerezve.
Az album jövore fog megjelenni. Érdekességképpen meg kell említeni, hogy a zenekar remixet készített a Zombie Girl-nek és a Dope Stars' -nak is.
Lavantgarde nyerte a német Rock and Pop Award-ot
 


A német electro-pop csapat a Lavantgarde mostani albumával az "Inside out" -al elnyerte a German Rock and Pop Awards 2006 díját az "Electro-Pop" kategóriában. A zenekar nagyon büszke sikerére és hálás, hogy ily módon értékelték kemény munkájukat.
 
Hivatalos honlapjuk
DJ Paul Baker (ex-Ministry), Ministry Grammy díj jelölésA Ministry és a Revolting Cocks történetébol jól ismert Paul Baker december 9-én visszatér Chicago-ba, a Neo klubba, ahol a Ministry eloszor fellépett 10 év után egy Dj fellépés erejéig ahol a klasszikus Wax Trax! -ekbol és saját remix kollekciójából álló musorral kápráztatja el a nagyérdemut.
 
Grammy díjra jelölték a legutóbbi Ministry album Lies Lies Lies címu nótáját, jelentette be boldogan a myspace blogjában a 13thPlanet.
 
 

Best Metal Performance
(For solo, duo, group or collaborative performances, with vocals. Singles or Tracks only.)

 • Redneck
  Lamb Of God
  Track from: Sacrament
  [Epic]
 • Colony Of Birchmen
  Mastodon
  Track from: Blood Mountain
  [Reprise/Relapse Records]
 • Lies, Lies, Lies
  Ministry
  Track from: Rio Grande Blood
  [13th Planet Records/Megaforce Records]
 • Eyes Of The Insane
  Slayer
  Track from: Christ Illusion
  [American]
 • 30/30-150
  Stone Sour
  [Roadrunner Records]
Szurkoljunk a Ministrynek és a Kiadónak, hogy sikerüljön megnyerniük, szerintem mindenképp megérdemelnék!!!Laibach új DVD
Megjelent a Laibach új DVD-je a "Divided States of America" ami a 2004-es USA turnéjuk - a választások utáni kétpólusú politikai atmoszférában- felvételeivel. A filmet a szlovén díjnyertes filmkészíto Saso Podgorsek rendezte.
 
A DVD trailer-ébe itt beletekinthettek.Imperative Reaction remix verseny
 


A zenekar remix versenyt hirdetett két számára a Judas -ra és az As We Fall -ra amiket itt lehet letölteni. A verseny december 7-én kezdodött és január 5-ig tart. A remixeket, illetve a jelentkezéseket erre az emailcímre várják: . A nyeremények pedig Imperative Reaction merchandising cuccok, és VIP pass egy februári koncertre.A London After Midnight visszatér...Már dolgozik új albumán a Violent Acts Of Beauty-n ami majd 2007-ben fog megjelenni, pontos dátum még nem ismert. Idoszeru volt már hogy az évek óta lemez nélküli mai napig közkedvelt banda ne a két toplistás lemezébol a Selected Scenes from the End of the World és a Psychomagnetbol, valamint remix és válogatás lemezébol éljen és akarjon talpon maradni. Jovo márciusában már konfirmáltak is a III. Orkus fesztiválra a Covenantal és a Samsas Traum-al, egy csomó német helyszínre és a bécsi Planet Musicba.Chiasm CDs 3-disc Holiday Special!Most negyven dolláros áron megrendelheto a három album együtt, aláírással, képeslapokkal, kituzokkel és matricákkal, postaköltség nélkül.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu