Skinny Puppy Hungary - Egy évesek lettünk!

1 évvel ezelott írtuk elso postunkat a skinnypuppy.hu-ra. Ehónapban jelenik meg a Mythmaker, a Skinny Puppy legújabb studióalbuma. Lehet-e ennél jobb születésnapi ajándékunk?


Pontosan 1 évvel ezelott írtuk elso postunkat a skinnypuppy.hu-ra, melyet többek közt a Sziget 2005 koncert után feltámadt érdeklodés hullámai keltettetek életre. Elsosorban a kanadai születésu industrial banda és zenészeinek munkásságát hivatott bemutatni és ápolni, valamint kapcsolatot teremteni a hazai és külföldi rajongókkal. Csekély szabadidonkben, szimpla lelkesdésbol fejlesztgetjük, és még sok tervünk, álmunk vár megvalósulásra. Az e hónap 29-én megjeleno Mythmaker, és azt követo turné igazi ajándékok, és az oldal jövojének ösztönzoi.
 

Az alkalomból a mai nap folyamán felkerül egy aktuális interjú, melyben oGre válaszol a lemezrol és születésének hátterérol feltett kérdésekre. Ebbol kaptok nyersfordításban egy kis kostolót alább. Aki pedig még nem ismerte volna a szájtot, az - reméljük - addig is rengeteg érdekességet lel majd rajta.


Ezúton is köszönet mindenkinek, aki támogatott és segített nekünk az elmúlt évben!

Brap on!

 


oGre a Mythmakerrôl:

(részlet)

Mit takar az új album címe?

Mindig is szerettem volna csinálni valami szarkasztikus, "Oh, milyen csodálatos ez a világ" dolgot. Ez a koncepciója a Mythmakernek, akár abban az értelemben, hogy az emberek hogyan is látják azokat a történelmi dolgokat amikbol valami hatalmas mítoszt csináltak vagy hogyan állnak a történelemhez a világ mai helyzetét tekintve. Különösen figyelemreméltónak találom azt, ahogy saját magunkat megjelenítjük, legyen szó a MySpace-rol vagy efféle dolgokról. Ez az eltúlzott hipervalóság . . . Szerintem ha mondjuk találkozol valakivel, akkor valójában nem is vele találkozol, hanem azzal az emberrel aki lenni szeretne. Megcsinálják ezeket a dolgokat, folyamatosan frissítik egy virtuális világban ahol aztán újra meg újra elolvassák, egészen addig mígnem el is hiszik magukról a leírtakat. Meglehetosen érdekes ez számomra. Láttam egy csomó embert akikrol tudtam, hogy nem olyanok mint amilyennek beállítják magukat ebben a hipervalóságban, és ez egyszerre tragikus és komikus is egyben . . .

. . . saját szuperhosüket alkotják meg.

Pontosan. Az a helyzet, hogy manapság a srácok egy csomó stressznek vannak kitéve. Szükségük van valamilyen menekülésre. Sokkal több mindennel kell törodniük mint amikor én voltam fiatal, úgy értem ki kell fizetniük a mobilszámlájukat, iPodot vesznek, divatos ruhákat, olyanokat amilyenek nekünk soha nem voltak. Mi még a huszas éveinkben is használtruha boltokból öltözködtünk. Most minden a teljes hozzáférésrol szól. Az internettel a csillagos ég a határ, ami lehet átok is vagy áldás.

A kipofozott teljes változat a nap folyamán a skinnypuppy.hu-n . . .

További linkek:
skinnypuppy.com (sajnos még nem aktualizált)
a Mythmaker hivatalos kiadója az spv

mégtöbb a skinnypuppy.hu linktárában . . .

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu