Drugzone sajtóközlemény

Bár a Karmatronic Records fő profilja eddig inkább az elektronikus és hip-hop zenék voltak, néhány hónappal ezelőtt szerződést kötöttek egy zenekarral, ami egy teljesen más stílust követ. A magyar Drugzone már két éve ad koncerteket elektro/gót/rock közönségének kanadai származású, díjnyertes frontemberükkel: Linda Daemon-nal az élen. Két promóciós CD-ét és két klippet készítettek el mielőtt szerződtette őket a Karmatronic Records kiadó

Drugzone

A Drugzone színházi és horrorisztikus elemeket elegyít mind az előadásaikban és klipjeikben. Egyre több teltházas koncertjük van Magyarországszerte, és most a kiadó közreműködésének köszönhetően legutóbbi videoklipjüket - ami az I Hate Humans című dalra készült - már több zenei adó is sugározni fogja, mint például a VIVA és az MTV. Sajnos ehhez egy cenzúrázott verziót kellett készíteniük a klipből, mert az eredeti verzió túlságosan zavaró volt a 18 éven aluli nézőknek.

Bemutatkozó CD-jük 2008 Januárjában jelenik meg Digital Screams címmel (már kapható az iTunes-on), és remélhetőleg egy évre rá már egy Európai turnén is részt vesznek.


Több infóért:
www.karmatronicrecords.com
www.drugzoneband.tk
www.myspace.com/drugzone

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu