INDUSTRIAL FUSION 2!

 

Sok sok info, katt beljebb . . .


Majdnem pontosan egy évvel az első külföldi fellépős Industrial Fusion után örömmel jelentjük be a másodikat is. Akkor DIRK IVENS, a belga industrial és minimal egyik mestere kápráztatta el a közönséget DIVE nevű projektjével. Úgy döntöttünk, maradunk ezen a vonalon, és elhívjuk a belga elektronikus zene másik kiemelkedő alakját ERIC VAN WONTERGHEM-et, aki több zenekar zenei atyja (Sonar, Insekt, ABC, Detune-X), valamint sok más zenekar studiómágusa, remixelője. Az est főszereplőjeként egyszemélyes zenei formációjával, a MONOLITH-tal érkezik hozzánk. Keményen menetelő, ipari alapokon nyugvó, elektrós beütésekkel, fülbemászó futamokkal, kellemes női vokálokkal, néhol minimalista megoldásokkal operáló zenéje szélesebb közönségnek szóló tánczenének mondható a maga műfajában és így kihagyhatatlan minden electro-noise-dance rajongónak. Aki látta-hallotta már élőben, tudja mennyire súlyos: az, hogy földbedöngölés még mindig nem jó kifejezés, de közelít!

Másik külföldi fellépőnk JUSTIN BENNETT kiváló electro-industrial formációja, a BAHNTIER. Justin Bennett-et harmadszorra üdvözölhetjük hazánkban, az elmúlt nyáron és két éve a SKINNY PUPPY turnédobosaként csodálhattuk meg tehetségét, most pedig két társával kiegészülve saját bandájával teszi tiszteletét nálunk. JUSTIN nemcsak a Skinny Puppy dobosaként, hanem a BAHNTIER zeneszerzőjeként is remekel, legutóbbi Blindoom című albumukat kétségtelenül a műfaj legjobb alkotásai között tarthatjuk számon. A kőkemény electro/noise ütemeket szürreális industrial zajokkal és torzított vokálokkal ötvöző, élőben lehengerlő energiával és lendülettel előadott zenéjük igazi csemegének ígérkezik.

A csapat további része már nem szorul bemutatásra, hiszen DIRK IVENS (Dive, Klinik, ABC, Sonar) egy évvel ezelőtt már megmutatta mi az, hogy fém a fémhez csapva, egy gyár belsejéből kifordítva, ritmusba rakva! Most DJ SKULLSCRAPER álnév alatt, kollégájával DJ BORG-gal áll a keverőpult mögé, hogy megmozgassák a táncolni vágyó közönséget.
Külföldi DJ-ink mellett felvonulnak jól ismert hazai elektro/ebm/industrial selectoraink is: DJ KRAAK, DAVINA, LIQUID, THAMAS és a rég nem látott FATMAN.

És ez még nem minden! Az est folyamán bemutatkozik JUSTIN BENNETT és STEFANO ROSSELLO (Bahntier, Detune-X) kETvETCTOR nevű elektronikus projektje is. Infinite Regress című debütáló lemezük éppen egy nappal rendezvényünk előtt jelenik meg, így nagyszerű alkalom kínálkozott a lemez HIVATALOS RELEASE PARTY -jának megrendezésére is, természetesen a két zenész személyes részvételével, dedikálással és cd sorsolással.

Mindenkit szeretettel várunk!

Monolith myspace
Bahntier myspace
kETvECTOR myspace
DJ Skullscraper myspace
DJ Borg myspace

Érdemes lesz a bulira korán érkezni, ugyanis fél kilenctől, Justin Bennett jelenlétében levetítünk egy több, mint félórás ízelítôt a SKINNY PUPPY tavalyi Szigetes koncertjének felvételéből. Annyit elárulunk elôljáróban, hogy súlyos lesz.
Az esemény tiszteletére létrehoztunk egy minisite-ot, ahol még több infót, videót, érdekességet találhattok a fellépőkről. Katt ide!
2008. február 16., Szombat 20:30
INDUSTRIAL FUSION II.

KÉK YUK (Bp. III., Fényes Adolf u. 28.)

Gépház:
Fellépő: Monolith (B), Bahntier (I)
DJ's: Skullscraper (Dirk Ivens - B), Borg (B), Davina, FatMan, Kraak, Liquid, tHamas
Kisterem:
DJ's: Sick-Ram, U-lab

Belépő: 2800 HUF

Körülbelüli line-up:

20:30 – 21:00 : Skinny Puppy Sziget 2007 vetítés
21:00 – 22:00 : tHamas
22:00 – 23:00 : Davina vs Liquid
23:00 – 23:45 : Bahntier (I)
Átszerelés alatt Dj Kraak + KetVector release
00:15 – 01:15 : Monolith (B)
01:15 – 03:00 : Skullscraper (Dirk Ivens - B) vs Borg (B)
03:00 – 04:00 : Fatman


Mindenkit szeretettel várunk!

Hozzászólások

2008 január 05. - 17:38  [2]
Pahse Hypothesis
 
Let's go Boogie!!!!!!!!!!! Ott a helyem :)
2008 január 04. - 16:20  [1]
meklod
 
lehet, h. egy kicsit 'szemöldökfelvonósan' hangzik, de "Fat the Man" talp alá valójára vagyok a legjobban kíváncsi :)

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu