Side-Line only online

A mindenki által már jól ismert belga független underground zenei magazin a Side-Line ma hivatalosan bejeletette hogy tevékenységét kizárólag elektronikus formában folytatja tovább. Ez azt jelenti hogy a negyedévenként megjelenő nyomtatott formájú magazin forgalmazása megszűnik. A magazin 1989 óta 60 kiadást élt meg.
A részletekhez klikk a továbbra!


A nyomtatott magazin vége mindazonáltal nem jelenti a honlap végét. Ellenkezőleg. A "stáb" ezután teljes erőbedobással koncentrál a naponta több ezer látogatót fogadó honlap működésére.

A döntést már régóta fontolgatták a szerkesztők, látva az on-line magazin népszerűsűgét, és mérlegelve azt hogy a hírek így napi szinten 20-szor több olvasóhoz jutnak el, mint a több tonna papírra nyomtatott negyedévi kiadvánnyal.

Az elhatározást Seba Dolimont szerkesztő közelmúltban megromlott egészségi állapota miatt hozta meg. Munkáját most már csak a honlapra koncentráló Van Isacker folytatja. Az elkövetkezendő hetekben, és hónapokban új megközelítéssel, és reklámmódszerekkel találkozhatunk majd.

A tervezett #61 kiadásra már nem kerül sor, az előfizetőkkel a szerkesztők felveszik a kapcsolatot kárpótlást ajánlva az elmaradó anyagok miatt.

A magazin részére küldött promo, illetve más jellegű anyagokat a következő címre várják:
Stephane Froidcoeur, Leuvenselaan 251, 3300 Tienen

A teljes cikk: http://www.side-line.com/

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu