Nine Inch Nails: Club Zero - 2007.06.01 Gyár

A NIN klasszikus és ritka szerzeményei mellett az est zenei repertoárjában a zenekarhoz közeli csapatok nótái, feldolgozások, és az electro-industrial műfaj dominál.A zenéről négy selector gondoskodik a NIN.hu, a Gothic.hu, a MachineMusic.hu és az Ipari Szakadárok
...tovább.. képviseletében.

Nine Inch Nails: Club Zero


- 2007. június 01. Gyár -


 
A Gyárban már korábban működő klub újra várja a Nine Inch Nails rajongóit június elsején a soroksári úton. Filmként a zenekar új DVD-je tekinthető meg, a kisteremben relikviák, plakátok, jegyek, wallpaperek, szövegfordítások, alkotások láthatóak, a zenéről négy selector gondoskodik a NIN.hu, a Gothic.hu, a MachineMusic.hu és az Ipari Szakadárok képviseletében.


FILM: /HALO 22/ NIN - Beside you in Time DVD 21.00-tól

"A morózus indusztriálmester, Trent Reznor és zenekara öt évvel az And All That Could Have Been CD és DVD után újabb koncertfelvétellel jelentkezik. A 2005-ös With Teeth album turnéját (pontosabban annak 2006 elejére eső észak-amerikai szakaszát) dokumentáló eside You In Time koncert-DVD néhány héttel az új Nine Inch Nails-sorlemez, a 2007 áprilisára várható ear Zero előtt jelent meg..."


FÓKUSZBAN: Year Zero

selectors: Gelka (Gothic.hu), Serial Killer (MachineMusic.hu), Puppy (NIN.hu), U-Lab (Ipari Szakadár/discopunk)

"Az új NIN album arhitektúráját tekintve egyformán építkezik eddig már megszokott, és eleddig abszolút nem tapasztaltalt elemekből. A Year Zero a nagy ős Downward Spiral, vagy a Fragile dupla LP hagyományait követve szintén konceptalbumnak készült. Olyannyira, hogy az album története alapján feltehetőleg film is fog készülni, de egy konzolos játék már biztosan itt van a kanyarban. És ha már itt tartok, ejtenék egy pár szót az alaptörténetről is. Lényegében a világvége a központi téma. De mielőtt bárki legyintene egyet, hogy ez már lerágott csont, sőt a csontot is már elkoptatták, megjegyezném hogy nem ilyen formában. Jelen esetben nem aszteroida becsapódásáról van szó. De nem is atomháborúról, vagy a szokásos Antikrisztusos kliséről."


A zenekar klasszikus és ritka szerzeményei mellett az est zenei repertoárjában a zenekarhoz közeli csapatok nótái, feldolgozások, és az electro-industrial műfaj dominál.



Információk: Nyitás: 21.00 Belépő: 800 Ft Helyszín: Gyár, Soroksári út 160. Zárás: 04.30



Kapcsolódó eboldalak:
Az album oldala, Year Zero magyarul, Machine Music, NIN.hu, Gyár


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu