Amphi Festival update 04.29.!

Kedves Amphi Fesztiválozók!

Megvalósult! Az Orkus felfedezettjével bezárulnak a 2008-as Amphi fesztivál sorai. A mozaik utolsó darabját "Mina Harkernek" hívják, aki ég a vágytól, hogy szombaton egy nagy adag Gótikus rockkal megnyissa számotokra a fesztivált.


Sötét világok, titokzatos mítoszok és sagák, utópiák, amikre mindig gondoltunk, amikről mindíg álmodtunk és amiktől mindig féltünk, mert túl ismeretlennek és félelmetesnek tűntek, pont úgy mint az éjszaka sötétjének titokzatos lénye, ami csak azok számára látható akik figyelmesen néznek és éberen fülelnek: ezeknek a sötét világoknak a szintjére merül Mina Harker, a legsötétebb gondolatokba, a lélek legmélyebb mélységeibe. Ez a fekete keverék a mágikus inspirációja ezeknek az átérzéssel kigondolt történeteknek. Mina Harker kivételesen egyénien ülteti át a valóságba a dalokat, amit leginkább eltéveszthetetlenül erős hangjával juttat kifejezésre, ami egyszer angyali lágyságával, másszor kíméletlen keménységével, de mindenekelőtt tisztaságával és érzelmességével adja meg az érzéki alaphangulatot. Ennek a tisztaságnak az ellentételezése a kiélezett zenei környezet, amiben Alexander Gorodezkis gitárjátékával nyújt támogatást, aki Mina Harkerrel együtt az együttes vezetője. Mindketten szívesen használják a hangulatos elektronikus zenét, megalkotva ezzel a sötét digitális esztétikát, ami sohasem párosul sok pátosszal vagy melankóliával, hanem inkább a szenvedély és az erő egy karakteres érzése, ami a gondosan és érzelmesen megalkotott német szövegű dalokat alkotja. Úgy tűnik a George Kaleve-vel történő közös munka, aki sikeres producere a Subway to Sally és a DE/VISION bandáknak, Mina Harkernek Gothrockosan testre szabott.
 
Kiváncsiak letettek? Akkor gyerünk! A  http://www.myspace.com/minaharkerband címen infókkal, dalszövegekkel és sok hanganyaggal vár benneteket Mina kisasszony és Alexander. A tippünk: rákattintani és örülni a fesztiválnak.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu