Hírfoszlányok

Al Jourgensen 13th Planet Records-ához igazolt a Prong
NIN - Survivalism - Velvet Acid Christ remix
yelworC új EP-t ad ki


Al Jourgensen 13th Planet Records-ához igazolt a Prong



Újra együtt!...hangzott a blogjukban. A Ministrys Al Jourgensen független Kiadójának névsorához csatlakozott az industrial-metal uttörő a Prong. Tommy Victort a gitárost, már láthattuk együtt zenélni Al-al a tavalyi turnén is. A szerződést a Sunset Marquis Hotelben írták alá Los Angelesben május 2-án. Victort és Al-t grammy díjra jelölték a legutóbbi Ministry album a Rio Grande Blood nagysikerű nótájárét a Lies, Lies Lies -ért. Az új befejező Ministry albumot Jourgensenék 2007 októberére tervezik kiadni, amit majd 2008 januárjában egy turné og követni. Jourgensen mondta: "Victor olyan mintha gumi lenne a talpára ragasztva. Pokolian próbáltam megszabadulni tőle, de ő mindig visszatér. Úgylátszik együttragadtunk."


13th Planet Myspace oldala


thirteenthplanet.com/


NIN - Survivalism - Velvet Acid Christ remix



A Velvet Acid Chist nagy vállalkozásba vágta a fejszéjét, a Nine Inch Nails legutóbbi albumáról, a Year Zero-ról remixet készített a Survivalism számukra. A remix ingyenesen meghallgatható itt. És hogy hogyan vélekedik erről Bryan?: "Miért készítettem ezt a remixet? Hogy megemeljem a kalapom Reznor előtt. Miért? Mert az egyetlen industrial star akit még mindig kedvelek, keményen kiáll az állati jogok mellett, és a vokálja még mindig tele van temérdek emocióval, ez az amit nem igen tudok elmondani más industriál előadókról akik új albumot adtak ki mostanában. Úgy gondolom hogy az érzelemkeltő, szenvedélyes vokáloknak nagy hiány van a dark-electro szcénában mostanában. Így igazán Trent hangjának mixelése felé ordultam, amiről valóban elmondhatjuk, hogy amit mond azt úgy is gondolja. Nagyon szeretem a munkáját.... "

Myspace oldaluk

velvetacidchrist.com



yelworC új EP-t ad ki



Július 13-án jelenik meg a yelworC új EP-je az Eclosion a Baal Recordsnál. Az album 44 perces és 6 exkluzív tracket és 3 előzetes és remix számot. Az új album előhírnöke ez az EP ami majd október körül fog megjelenni Icolation néven. Az Icolation fő irányvonala Dante poklának purgatóriuma. Az ARtwork-ot mindkét CD-hez a zseniális Joachim Luetke (egyik nagy kedvencem) munkássága fémjelzi.

yelworc.de

http://www.myspace.com/yelworc




Újra működik a Throbbing Gristle oldal és a Shop-juk is.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu