Black Head - Évzáró bulisorozat

A Black Head Agency év végi koncertsorozatát december 29-én nyitjuk.
Egy fergeteges GOA Trance Party kerül megrendezésre a COLORHEAD COLLECTIVE segítségével este 20 órától reggel 8-ig. Három külföldi sztár: Atmos (Swe)- Manna (NL) és Pila (Cro) lép fel számtalan magyar Dj - vel egyetemben. ATMOS speciális lemezbemutató bulit tart csak most és csak Nektek. A jegyeket december 12-től megveheted az ismert jegyárusító helyeken és a  BH honlapon található összes értékesítési ponton.
Jegyárak: december 20-ig 2490,-HUF, december 28-ig 2990,-HUF, a helyszínen 3490,-HUF.

Black Head Agency évzáró bulisorozat - IV Techno Art Show

Ez természetesen csak a bemelegítő nap, hogy ráhangolódjunk az év végére. 30-án egy nagy durranás lesz, mert újra éled a TECHNO ART SHOW méghozzá ez lesz a IV. (negyedik)! Egyből egy német fesztiválprogrammal élesztjük újra magunkat.
Itt lesz a DIARY OF DREAMS, a SOMAN, a ROTERSAND na és persze a NITZER EBB. Rájuk kioszthatjuk a - minden eddig Hazánkban járt banda közül -  a legjobb magyarországi EBM Show titulus, az 1991- es és az 1995 - ös koncertjeik alapján. Őket színesíti a magyarok "kezdősora": a LIQUID LIMBS, a SCHYZZO.COM és az IMPACT PULSE.
Nagyon Elektronikus és abszolút Body lesz a buli Controll nélkül. Este 19-től gyalázzuk a légkört és a Dj szettek segítségével reggel 7-kor zárunk. Csak legyetek elegen!
Jegyárak elővételben: 4990,-HUF, a helyszínen: 5990,-HUF.

Black Head Agency évzáró bulisorozat - IV Techno Art Show

Majd, hogy nehogy kipihenjétek magatokat, következik a Szilveszter amúgy Black Headesen. A régi öregek közül csak Novák Józsi fog hiányozni családi elfoglaltság miatt, de majd bepótolja máskor. Live Actnek ott lesz az ARMAGEDDON DILDOS az AND ONE és a DR. BEAT! Dj Szepi, And One Géza, Shane54 és Douglas McCarthy (Nitzer Ebb) szolgáltatják majd a konzervzenét, így teszik színesebbé az évvégét.
A jegyárakat mérsékeltük az utolsó szépemlékű évre emlékezve.
Elővételben: 1995.- Ft lesz a belépő. December 28-tól már csak 2999 Forintért válthatóak jegyek. Ha valaki egy igazi szilveszteri gálavacsorát is szeretne enni, akár azt is megteheti! (Három menüből lehet majd a BH honlapon választani.)
A vacsorával egybekötött jegyár: 8999 HUF. Ha még időben jelentkezel, akár egy asztalnál foglalhatsz helyet a sztárokkal.

Black Head Agency évzáró bulisorozat

Kár lenne kimaradni ebből az évvégi showdömpingből! Innentől Ti irányítjátok az eseményeket!
Gyertek el és szórakozzatok, érezzétek jól magatokat az évzáró bulisorozaton.

Köszönettel: Steve Black Head

Hozzászólások

2008 december 16. - 08:47  [1]
theborg
 
törölve .... :( http://www.machinemusic.hu/index.php?base=news&type=item&id=491

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu