Rövidhírek 2009/13

Pár hírmorzsa a szcénából:
- Bemutatkozó lemez a SCHWARZBLUT -tól.
- RAMMSTEIN: új album
- [:SITD:] stúdióban ismét
- X-MARKS THE PEDWALK @ You Tube

Mindezekről beljebb, bővebben ...


Bemutatkozó lemez a SCHWARZBLUT -tól.

A holland darkwave-electro csapat, a SCHWARZBLUT, egy a "Sehlenwolf" névre hallgató 5 számos debütáló EP-t jelentet meg. A kiadvány előzetese az idei évben még később megjelenő "Das Mausoleum" című negylemeznek. A hangzás érdekes keveredése az EBM/industrial -nak, és olyan neves német költők szövegeinek mint Johann Wolfgang von Goethe, vagy Ludwig Tieck or FriedrichRückert.

www.schwarzblut.com



----

RAMMSTEIN: új album

Az új RAMMSTEIN albumra kerülő dalok utómunkálatai elkezdődtek, és 6-8 hétig fognak tartani. Az előzetes felvételek Berlinben, és a Henson Stúdióban (LA) voltak, aholis felvételre kerültek a dob, gitár 'sávok', és jópár vokál is. Az első kislemez megjelenése még 2009 nyara előtt várható. Nyilvánosságra hoztak két egészen rövid videót is, melyek a lemez munkálatai közt rögzítettek.






Forrás: Side-Line

----

[:SITD:] stúdióban ismét

A [:SITD:] ismét stúdióba vonult. A srácok folytatni kívánják a 2007-es "Bestie: Mensch" vonalát. A kiadó szerint a munkálatok jól haladnak, és minden esély meg van arra, hogy a lemez 2009 őszére kiadásra kerüljön.

A [:SITD:] időközben készített egy remixet az OOMPH! új kislemezére a "Sandmann" re is.

----

X-MARKS THE PEDWALK @ You Tube

A múlt heti bejelentés után - miszerint hamarosan új X-MARKS THE PEDWALK lemezt tarthatunk a kezünkben - most újabb életjeleket láthatunk hallhatunk a zenekar háza tájáról. Most az XMTP You Tube csatornájára kerültek fel korábbi koncertfelvételek ... érdekesség, hogy az egyiknek magyar vonatkozása/helyszíne van. :))

http://www.youtube.com/xmarksthepedwalk

x-marks the pedwalk "solitude" live in budapest 1991

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu