Rövidhírek 2009/16

- INTERLACE visszatérés limitált számú kislemezzel
- LEAETHER STRIP amerikai fellépés AYRIA -val ...
- Teltházas a Budapesti DEPECHE MODE koncert!
- RUPESH CARTEL harmadik lemez: Anchor Baby
- 25 éves a THE MOBILE HOMES

  Mindezekről bővebben beljebb ...


INTERLACE visszatérés limitált számú kislemezzel

Pár év teljes szünet után felélesztették a svéd industrial projektet az INTERLACE-t. A zenekar az észak-amerikai Kinetik Festival apropójából ad ki egy limitált példányszámú négyszámos kislemezt. Az Artoffact Records -nál megjelenő kislemez az új INTERLACE szám ('Nemesis') négy különböző változatát tartalmazza.
A kiadvány megjelenési darabszáma világszerte 100 darabra van korlátozva, melyből ötvenet a Kinetik Festival le is foglalt. A május 12-én megjelenő anyag számcímei:

1. Nemesis
2. Nemesis (Exner Analysis)
3. Nemesis (Tetanus)
4. Nemesis (Infect My Black Dub Mix by V01d)

www.myspace.com/interlace

----

LEAETHER STRIP amerikai fellépés AYRIA -val ...

A Dancing Ferret Concerts hivatalosan is bejelentett két amerikai LEAETHER STRIP koncertdátumot július 10, és 11 -re. Az exkluzív 'előadások' a Power Strip Festival keretein belül zajlanak, Philadelphia -ban. Egyenlőre további LEAETHER STRIP koncertdátumok nincsenek tervbe véve. Július 10-én pénteken a LEAETHER STRIP mellett AYRIA és BABYLAND, július 11-én pedig a CESIUM 137 és a NOISUF-X lesz a fellépő zenekar.

http://www.powerstripfestival.com/


----

Teltházas a Budapesti DEPECHE MODE koncert!

A június 23-án a Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő depeCHe MODE koncertre minden jegy elkelt, így az előadás 3 hónappal a megrendezése előtt TELTHÁZAS!

Az együttesnek több évtizede komoly rajongótábora van Magyarországon, eddig szinte az összes fellépésük teltház előtt zajlott. Júniusban sem lesz ez másképp, 34 ezer ember láthatja a banda egyik legnagyobb szabású, kifejezetten stadionokra megtervezett előadását Budapesten.

Új albumuk, a Sounds Of The Universe április 20-án kerül a boltokba.

Forrás: FREESTATE

----

RUPESH CARTEL harmadik lemez: Anchor Baby

'Anchor Baby' címmel jelenik meg a harmadik RUPESH CARTEL nagylemez. A stockholmi duó április 15-én megjelenő korongján más előadók is közreműködtek (Tiger Lou, Firefox AK ...), de így is garantált a megszokott elektropop-house-80's keverék. A lemezt Európában a Megahype, az amerikai piacon pedig a Different Drum értékesíti.




----

'Today is Your Lucky Day' a THE MOBILE HOMES -al

25 éves születésnapját ünnepli "Today is Your Lucky Day" című új lemezével a THE MOBILE HOMES. Zenéjüket hallgatva gyorsan a Moog szintetizátorok, és a Dr. Martensek világába kerülhetünk vissza kb. 1984 be, mikor is a zenekart alapították.
Korábban a banda a NITZER EBB és a LAIBACH mellett is játszott a skandináv turnékon, valamint dolgozott együtt Karl Bartossal a KRAFTWERK-ből. A lemez korlátozott számban április 15-én kerül kiadásra.








Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu