Rövidhírek 2009/17

- DEPECHE MODE: hiányzó demo felvételek
- Újabb szimfónikus LAIBACH projekt: Volkswagner
- NINE INCH NAILS az új Terminator filmben
- Újra kiadás: HAUJOBB - Homes & Gardens 2.0

  Mindezekről részletesebben beljebb, a továbbra
  kattintva ...


DEPECHE MODE: hiányzó demo felvételek

A Side-Line hírei szerint eltűnt a DEPECHE MODE néhány korábbi demo felvétele - ezt Andy Fletcher modta a magazinnak adott interjúban.
A hiányzó demok közül az egyik a "Pesonal Jesus" -é, melyet 1989. augusztus 29-én adtak ki a "Violator" album első kislemezeként. A szöveget Martin L. Gore írta, és az egyike a legsikeresebb DEPECHE MODE számoknak. Ez volt az első alkalom, mikor a gitárt fő eszközként használták egy DEPECHE MODE dalon.
A zenekar a veszteséggel akkor szembesült, mikor a demo felvételeket gyűjtötték össze a legújabb nagylemezük ("Sounds of the Universe") limitált boxset-jéhez.

A boxset "Demos" lemeze:
1. Little 15
2. Clean
3. Sweetest Perfection    
4. Walking In My Shoes    
5. I Feel You    
6. Judas    
7. Surrender    
8. Only When I Lose Myself    
9. Nothing's Impossible    
10. Corrupt    
11. Peace    
12. Jezebel    
13. Come Back    
14. In Chains    

És végül egy gyöngyszem :-) Az "Enjoy The Silence" hez készült video, mely olyan snittekből lett összeállítva, melyek a végleges változatba nem kerültek bele.



----

Újabb szimfónikus LAIBACH projekt: Volkswagner

A J.S.Bach "Art of Fugue" című műve által ihletett "LaiBachKunstDerFuge" angol premierje után a LAIBACH bejelentette új projektjét, a "Volkswagner"-t.

A Volkswagner premierje Ljubljana-ban, a Cankarjev dóm Gallus csarnokában volt 2009. április 18-án, ahol közreműködött a Izidor Leitinger vezette RTV Slovenia Symphony Orchestra.
Richard Wagner egyik háromfelvonásos operáját, a "Tannhäuser és a wartburgi dalnokverseny"-t dolgozták át egy 70 perces előadás keretein belül.



----

NINE INCH NAILS az új Terminator filmben

A "The Day The World Went Away" c. NINE INCH NAILS szám hallható betétdalként a hamarosan bemutatásra kerülő új Terminator film a "Salvation" előzetesében.



----

Újra kiadás: HAUJOBB - Homes & Gardens 2.0

A CLICK CLICK újra kiadások sikerein febuzdulva, a Dependent kiadó újabb érdekes újra-kiadásba kezdett. A HAUJOBB "Homes & Gardens 2.0" lemezének újbóli kiadást tervezi, mely minden idők egyik legjobb industrial debütáló anyaga.
A teljes lemez 'remaszterelése' az eredeti HAUJOBB felállással (Daniel Myer, Dejan Samardzic és Bjoern Juenemann) zajlott, és készült egy 2009-es változat is a "Homes & Gardens" címadó dalra is. Megjelenés: május 22.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu