Rövidhírek 2009/19

A múlt heti történésekről címszavakban:
- Eredményes ESSENCE OF MIND turné
- Őszre új stúdiólemez a [:SITD:] -tól
- I Take Pictures: Photographic Pictures
- VNV NATION: Of Faith, Power and Glory
- Második DEPECHE MODE kislemez, és remixverseny

... bővebben pedig a továbbra kattintva.


Eredményes ESSENCE OF MIND turné

Az ESSENCE OF MIND tagjai sikeres turnét mondhatnak maguk mögött, mely során a ZEROMANCER-t kísérték előzenekarként. A banda nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a rajongóktól, és rengeteg fényképet tettek közzé, melyet róluk készítettek a turné során.
A két csapat nagyon hatékonyan működött együtt, és már most sejthető hogy a következő ESSENCE OF MIND lemez jóval több gitárt fog tartalmazni, valamint a koncertkörúton rögzített felvételek valamelyike is szerepelni fog egy következő kiadványukon.

A fellépések setlistje a következő volt:
   1. Intro
   2. Original Poser
   3. Nightmare
   4. Face Your Self
   5. My Time
   6. Watch Out
   7. Piss Artist



Cikk forrása: http://www.side-line.com

----

Őszre új stúdiólemez a [:SITD:] -tól

A 2007-es "Bestie:Mensch" albumot követően a [:SITD:] ősszel új stúdiólemezzel fog előrukkolni. A csapat a Gelsenkirchenben  (Németország) levő főhadiszállásán már több dalt is rögzített a "Rot" címre hallgató negyedik lemezre. A kiadványról további információk hamarosan várhatók a csapat elérhetőségein: www.sitd.de vagy a  www.myspace.com/xsitdx weboldalakon.




Cikk forrása: http://www.side-line.com

----

I Take Pictures: Photographic Pictures

Swede Fredrik 'Schlatta' Svensson az alternatív zenei élet egyik legjelentősebb fényképésze 'I Take Pictures: Photographic Pictures' címmel megjelentett meg egy elég terjedelmes fényképalbumot.
Az elmúlt tíz évben készült fényképek egy 500 darabos válogatását tartlamazza a több mint 200 oldalas könyv. A fényképalanyok olyan előadók voltak, mint: a DEPECHE MODE, KRAFTWERK, ERASURE, THE CURE, vagy a YAZOO. (Teljes lista a kiadvány honlapján: www.photographicpictures.net)

Cikk forrása: http://www.side-line.com

----

VNV NATION: Of Faith, Power and Glory


Európában június 19-én, Észak-Amerikában pedig június 23-án fog megjelenni a "Of Faith, Power and Glory" névre hallgató új VNV NATION stúdiólemez. A lemezborító terve attól a Michal Karcz-tól származik, aki korábban a "Judgement" borítója felett is bábáskodott.
A lemez "hangvilága" ott folytatódik, ahol a "Judgement"-nél véget ért, megtartva a VNV NATION helyenként érzelmes, fellángoló, nyers jegyeit.

Cikk forrása: http://www.vnvnation.com

----

Második DEPECHE MODE kislemez, és remixverseny


A második kislemezes dalt Martin Gore szerezte és Ben Hillier volt a producere. A ’Peace’ megjelentetése a ’Wrong’-ot követi a sorban, amely beharangozója volt az új albumnak. A ’Sunday Times Culture’ szerint: „A ’Peace’ az album legszebb szerzeménye.” A ’The Sun’ pedig így ír róla: „Egy kábító, szinte már klasszikusnak számító elektro-himnusz.”

A ’Peace’ közvetlenül a ’Little Soul’ című dal után íródott. Mindkét dal spirituális töltete fontos meghatározója lett a nagylemeznek.  „Korábbi lemezeinken is jelen van egyfajta spirituális tartalom, de ez most az új albumunkon sokkal inkább előtérbe kerül.” - mondja Martin. A ’Peace’ nem más, mint az elektronikus hangzásvilág, illetve Dave Gahan és Martin Gore közös - katartikus, kórus jellegű énekének tökéletes egyesítése.

A depeCHe MODE 12-edik stúdiólemeze az együttes egyik legelkápráztatóbb és legváltozatosabb albuma. A zenekar már eddig is több mint 400 hetet töltött az angliai slágerlistákon, de úgy tűnik új albumukkal - a ’Sounds Of The Universe’ dalaival, a slágerlistán eltöltött hetek számát még ennél többre is növelik majd.

Cikk forrása: http://www.freestate.hu

A Depeche Mode április 28-a és május 26-a között jó szívvel invitál minden vállalkozó kedvű DJ-t és feltörekvő zenei producert, hogy készítsen remixet a 'Peace' dalhoz. A győztes remix hivatalosan is napvilágot lát majd a Mute Records jóvoltából a Beatport.com oldalon. A nyertes remix készítője nem csak publicitást kap, hanem rengeteg értékes ajándékot is. További részletek a Beatport.com oldalon.

Kiegészítés: http://www.depeche-mode.hu

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu