Rövidhírek 2009/22

- Dependent restart: MESH, FRONT LINE ASSEMBLY
- Infacted Recordings új kiadványok a láthatáron
- SUICIDE COMMANDO az Out Of Line -nál
- DISMANTLED: USA turné és újrakiadások
- DEPECHE MODE: veszélyben a turné?

Dependent restart: MESH, FRONT LINE ASSEMBLY

A független zenei kiadó a Dependent a nyártól folytatja a tevékenységét! A kiadó még 2007 végén szüntette be a lemezkiadásokat, az akkori zenei kalózkodások miatt.
A Dependent most a Metropolis Records -al karöltve, egy új stratégiai szövetségessel kezd újból munkához.
Jogokat szerzett a Front Line Assembly anyagainak terjesztéséhez, illetve az "istállóba" tartozó zenekarok névsora olyan nevekkel bővül, mint a 2009-ben új albummal jelentkező MESH.

www.dependent.de

----

Infacted Recordings új kiadványok a láthatáron

Az Infacted Recordings közzétette a hamarosan megjelentő lemezeinek listáját:

Tribantura - Lack of Sense (MCD) - 1.000 darabos limitált kiadás
Speciális újrakiadás.

Frozen Plasma - Monumentum (CD)
A régóta várt második stúdió album!

Shift - Electrofixx (MCD) - 1.000 darabos limitált kiadás
egy másik érdekes újrakiadás

A távolabbi kiadások lesznek: LIQUID DIVINE, HERZSCHLAG, X MARKS THE PEDWALK, GRENDEL, XP8, NVMPH, RETRACTOR & SUICIDAL ROMANCE

http://www.infacted-recordings.com

----

SUICIDE COMMANDO az Out Of Line -nál

A SUICIDE COMMANDO több hónapos tárgyalássorozat után megtalálta magának a megfelelő lemezkiadókat.
A zenekar lemezeit az "európai vonalon" a német Out Of Line kiadó fogja megjelenteti. A SUICIDE COMMANDO így most egy olyan sorba állt be, melyben az Out Of Line nem kis neveket szerepeltet: COMBICHRIST, AND ONE, HOCICO ... stb.
A zenekart a tengeren túl az amerikai Metropolis fogja népszerűsíteni.
A SUICIDE COMMANDO új kislemezét, illetve a hamarosan megjelenő albumát is már az új kiadók fogják megjelentetni.

www.suicidecommando.be
www.outofline.de

----

DISMANTLED: USA turné és újrakiadások

Az EBM vonalba tartozó DISMANTLED május 27-én kezdi meg amerikai koncertkörútját Hollywood-ban , mely július 9 én fog véget érni Phoenix -ben. A körút állomaási közül pár részese lesz a COMBICHRIST / AESTHETIC PERFECTION turnénak is.

Ezzel egyidőben a zenekar megjelenteti kicsit leporolva a harmadik stúdiólemezét, a "Standard Issue"-t, is "V2" nével kiegészítve. A lemez tartalmaz plusz számokat is az új "artwork" mellett.

http://www.releasemagazine.net/

----

DEPECHE MODE: veszélyben a turné?

A depeCHe MODE „Sounds Of The Universe” turnéjának első izraeli állomása után, a második athéni koncert Dave betegsége miatt elmaradt. A rossz hírt a jelenlévő rajongók csak az előzenekar produkciója után, néhány perccel a csapat színpadra lépése előtt tudták meg.

Azóta nem túl sok információ került nyilvánosságra Dave állapotával kapcsolatban – érthető okok miatt. Az együttes mindössze annyi információt közölt sajtóközleményében, hogy Dave súlyos bél- ill. gyomorhurut bántalmakkal küzd. Ezek után további koncertek elmaradását is bejelentették. Szintén közölték, hogy az összes elmaradt koncert megrendezésre kerül más időpontokban, várhatóan nyár vagy ősz elején.

A soron következő (május 23.) varsói koncert előtt újabb rossz hírek láttak napvilágot. A színpadépítők, az előzenekar és a helyi biztonsági szolgálat is megerősítette, hogy a koncert elmarad. A jó hír a rosszban az volt, hogy a turné felszerelés kamionjai eközben Riga felé tartottak – reméljük, nem hiába! Az információk szerint hivatalos értesítés is várható az újabb elmaradt koncerttel (koncertekkel) kapcsolatban, ez idáig még nem történt meg.
 
A helyzet súlyosságát a Lengyel Televízió bejelentése tetőzte! Miszerint, Dave Gahan bélrákkal küzd… Mivel a televízió nem jelölte meg forrásait, akár az is lehet, hogy egyszerűen a hivatalos sajtóközlemnényt fordították félre.

Bízzunk benne, hogy annak ellenére, hogy ezt egy elismert és jól informált televízió tette közzé, mégsem lesz valóságalapja a hírnek! A további fejleményekről ezen a helyen fogunk értesíteni Benneteket.
 
2009.05.20. 14:30 - A lengyel koncertszervező immár hivatalosan is bejelentette a varsói koncert törlését. Döntésüket azzal indokolták, hogy Dave-nek több időre van szüksége a teljes felépüléséhez, hogy folytathassák a turnét.
 
2009.05.20. 16:20 - Az együttes egyetlen hivatalos honlapja itteni idő szerint ma délután további 3 koncertet jelölt töröltnek a turné listán! Így Varsó után, Riga és Vilnius is elmarad.
 
2009.05.20. 16:20 - Fény az alagút végén – új koncert Madridban. Ilyen időkben, mikor nap, mint nap újabb koncerteket mond le az együttes, igazán jó jelnek látszik az, hogy Madriddal újabb helyszín került fel a turné állomásai közé. A koncertre 2009. november 16-án kerül sor, jegyek május 28-tól kaphatóak.
 
 
Az eddig elmaradt koncertek:
 
05.12. Athén, Terra Vibe Park
05.14. Istanbul, Törökország, Santral Istanbul
05.16. Bukarest, Románia, Izvor Park
05.18. Szófia, Bulgária, Vasil Levski Stadium
05.20. Belgrád, Szerbia, USCE Park
05.21. Zágráb, Horvátország, Arena
05.23. Varsó, Lengyelország, Gwardia Stadium
05.25. Riga, Lettország, Skonto Stadium
05.27. Vilnius, Litvánia, Zalgiris Stadium
 
 
Koncertinfó: 2009 Tour of the Universe - EU
Forrás: FREESTATE.HU

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu