Apoptygma Berzerk news

Egy érdekes cikk a theapboffice.com -ról, " ... Elég sok idő telt el, és én alig vártam a turnézást. Az első alkalommal játszunk dalokat a You and Me Against the World és a Rocket Science albumokról az amerikai közönségnek - mondja Stephan Groth, aki biztosit minket, hogy a régebbi anyagot is élőben játszák.

Figyelembe kell venni hogy ez a turné inkább egy Greates hits mint a Rocket Science folytatása. Mint ahogy már tudjuk a banda műsora változni fog." Angel, Geir, Fredrik és én elhatároztuk néhány hónapja hogy szünetet tartunk az Apoptól. Apopban játszani nagyon időigényes volt számunkra az elmult években és éreztük hogy itt az ideje egy másik anyagot csinálni, legalább 2009 hátralévő részében. ... "


Hálás vagyok az áldozatos elkötelezettségükért, a barátságukért, a nagyszerű munkájukért és a számtalan koncertért. Meg kellett hálálnom hogy velük játszhattam, mondta Stephan és hozzáteszi " mi mind jóbarátok vagyunk. Biztos vagyok hogy együtt fogunk dolgozni a jövőben is, de most szükségünk van minden időnkre és energiánkra hogy a jövőre és a saját karrierünkre tudjunk öszpontositani. "

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu